15.01
2016

14 января депутаты так называемых демократических сил вновь сорвали пятую по счету сессию горсовета. Если на четвертой сессии они “ждали приглашения” от городского головы в коридоре горсовета, то вчера просто не явились в горисполком. Причина, по их мнению, в том, что еще не закрыта 3-я сессия, а поэтому нельзя начинать ни 4-ю, ни 5-ю. Они настаивают на том, что нужно продолжить неоконченную сессию, на которой должны быть решены вопросы об избрании членов исполкома и недоверии городскому голове.

[Читати детальніше]

, .

15.01
2016

Хто винен у зриві сесії

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Колишній депутат Верховної Ради Володимир Кудря, виступаючи 14 січня на сесії Олександрійської міськради сказав, що депутати можуть погоджуватися або не погоджуватися з позицією міського голови, можуть голосувати “за” чи “проти” будь-якого рішення, але присутність не засіданнях – їх прямий обов’язок. Тому він запропонував публікувати в ЗМІ імена “героїв”, через яких залишаються невирішеними багато важливих питань життєдіяльності міста.

Отже, на сесію міської ради не з’явилися депутати від партій “Блок П.Порошенка “Солідарність”, «Об’єднання «САМОПОМІЧ», Радикальної партії Олега Ляшка: І.Баранов, В.Заріцький, А.Коломійцев, Я.Мацак, М.Острівний, С.Ракута, М.Сулятицький, В.Хірса; Ю.Бойко, М.Воробченко, Д.Колісник, М.Матвієнко, Є.Моцний; С.Гриценко, В.Данільченко, М.Смакула, О.Ходак.

Від Всеукраїнського об’єднання “Батьківщина” не взяли участь у сесії Є.Алімов, В.Жежеря, Н.Олійник; від “Сили людей” В.Дожджаник, від “Українського об’єднання патріотів – УКРОП” – С.Мельник.

Наш кор.

, .

15.01
2016

На несостоявшейся вчера сессии городского совета Степан Цапюк заявил, что депутаты, которые должны рассматривать и решать важные вопросы жизнедеятельности Александрии, через свои политические амбиции не приходят на сессию, тем самым блокируя работу города и его общины.

Накануне он обращался к депутатам лично и посредством общественного выступления с предложением отбросить амбиции и собраться для решения неотложных вопросов. Но его предложение проигнорировали, сессия была сорвана, а необходимые решения не приняты. Поэтому Степан Цапюк дает ход процедуре переизбрание Александрийского горсовета, для чего направляет соответствующее ходатайство в Верховную Раду Украины.

Г. Сергеев

, .

15.01
2016

Начальник отдела торговли управления экономики Александрийского горсовета Людмила Марковская обратилась к журналистам с просьбой разыскать через СМИ пожилую пару, которой предприниматель вернул деньги за купленный товар.

[Читати детальніше]

, .

15.01
2016

Cубсидії – наше все

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На сьогодні управління праці та соціального захисту населення прийняло від громадян 24 тисячі пакетів документів щодо призначення житлової субсидії (всього в Олександрії проживає 39,5 тисяч сімей).

[Читати детальніше]

, .

15.01
2016

Днями 28 – річного мешканця Олександрія  з ножовим пораненням госпіталізовано до лікарні, а зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень