16.09
2015

У суботу, дванадцятого вересня, місто відзначало свято фізкультурника. Але частина жителів нашого міста вирішила відсвяткувати цей день подвійно, так би мовити, з продовженням. Ця частина – мешканці будинку №22, що по вул.Семашка. І йшли вони до цього заходу планомірно, послідовно і заздалегідь. Ще у травні цього року в “ОТ” розповідалося про небачений досі сплеск ініціатив та ідей, якими відгукнулися жителі шестипід’їздної дев’ятиповерхівки на оголошений олександрійською громадською організацією “Нова хвиля” та місцевою радіостанцією “Маяк” конкурс на краще облаштування прибудинкової території. Робота на подвір’ї будинку кипіла протягом місяця, найактивніші його жителі один з поперед одного змагалися у винахідливості та майстерності “домашнього” благоустрою.

[Читати детальніше]

, .

16.09
2015

Олександрійська ОДПІ ГУ ДФС у Кіровоградській області доводить до відома платників Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що починаючи з 15 вересня 2015 року відкриваються нові рахунки для зарахування коштів єдиного соціального внеску (колишніх внесків до Пенсійного фонду).

З метою попередження помилкової сплати коштів Єдиного внеску на неналежні рахунки звертаємо особливу увагу на те, що сплата коштів Єдиного внеску має відбуватися виключно на рахунки, відкриті територіальним органам ДФС (зокрема, Олександрійській ОДПІ) відповідно до адміністративно-територіальних одиниць, на яких зареєстровані платники податків. З новими рахунками можна ознайомитися на інформаційних стендах Центру обслуговування платників Олександрійської ОДПІ та в кімнаті №1 Олександрійської ОДПІ. 

Прес-служба Олександрійської ОДПІ Головного управління ДФС у Кіровоградській області

, .

16.09
2015

Православный родительский комитет Александрии проводит свою первую акцию и приглашает александрийцев с детьми совершить туристическую поездку в зоопарк в селе Озера и в Свято-Преображенский храм в селе Таловая Балка.

[Читати детальніше]

, .

16.09
2015

Перевиконали – розділили

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На позачерговiй сесії Олександрійської міської ради були розглянутi зміни до бюджету міста 2015-го року. Як значилося у доповіді начальника фінуправління міської ради Олени Грищенко, за результатами восьми місяців поточного року план надходжень до міського бюджету перевиконано на 2 мільйони 894 тисячі 295 гривень. Тому депутатам залишалося ухвалити рішення про збільшення загального обсягу доходів і видатків міського бюджету на відповідну суму. 

[Читати детальніше]

, .

16.09
2015
Степан Цапюкєдиний міський голова на Кіровоградщині, якого люди тричі обирали на цю посаду. Фактично, його можна вважати рекордсменом. Нині він заявив, що балотуватиметься в мери Олександрії вчетверте. Навіть опоненти говорять, що кандидатура Цапюка зараз чи не найоптимальніша. Мовляв, хто, як не він, краще знає міські проблеми.

[Читати детальніше]

, .

16.09
2015

Двоє місцевих мешканців проникли на територію сусідського приватного домоволодіння, звідки викрали свійських тварин.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень