18.09
2015

17 сентября в Димитровском доме культуры прошли общественные слушания о переименовании поселка. Председатель поселкового совета Татьяна Бандурко ознакомила присутствующих в зале с предложением земляка, секретаря Александрийской епархии Анатолия Штанько. Он предлагает определить название поселка не в честь болгарского коммунистического деятеля Георгия Димитрова, а в честь святого Димитрия (Солунского).

[Читати детальніше]

, .

18.09
2015

За два дня – две доски

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

16 и 17 сентября в Александрийском районе были установлены мемориальные доски землякам, погибшим в АТО.

[Читати детальніше]

, .

18.09
2015

Клац – і вимкнули…

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Як зазначається у повідомленні директора Національної радіокомпанії Анатолія Табаченка, Кабінет Міністрів України урізав фінансування НРКУ на 3 мільйони гривень, що унеможливлює функціонування Українського радіо у попередніх обсягах.

[Читати детальніше]

, .

18.09
2015

Відбулося засідання круглого столу з представниками суб’єктів надання первинної правової допомоги. Такими суб’єктами є органи місцевого самоврядування, Пенсійного фонду, Центру зайнятості та інші – тобто державні органи, а також і громадські організації, які вирішують різноманітні соціальні питання. Як пояснив начальник відділу по взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Олександрійського центру безоплатної вторинної правової допомоги (коротше, ця посада називається «інтегратор») Володимир Світановський, мета заходу – тісна взаємодія вищезгаданих суб’єктів з Центром у питанні надання безоплатної правової допомоги громадянам відповідних категорій.

За результатами круглого столу було підготовлено проекти меморандумів про співпрацю між обома сторонами, кожен представник суб’єкта надання первинної правової допомоги отримав примірник такого меморандуму для можливого його уточнення і подальшого підписання.

О. Нарiжний

, .

18.09
2015

Новини волонтерського руху

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

На початку вересня волонтер Центрального ринку, член громадського формування «Славутич» Світлана Небесна разом з Миколою Козиренком відправилася у зону проведення АТО з допомогою для наших військових, які зараз перебувають на передовій. Побували олександрійські волонтери в Мар’їнці, Артемівську, Зайцевому, Новгородському, Костянтинівці та Верхньоторецькому.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень