17.09
2015

Затверджена нова змінена форма декларації про доходи і витрати. В нових бланках декларацій не треба зазначати суму доходу, а лише вид доходу та найменування організації, де громадянин отримує цей дохід. Але наголошуємо, що ті громадяни, які подавали до управління праці та соціального захисту населення раніше, заяви і декларації на отримання субсидії не треба заповнювати і подавати повторно. Заповнювати і подавати документи необхідно лише тим особам, які ще не звертались.

[Читати детальніше]

.

17.09
2015

Скоро всі туди підемо

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Це про управління праці і соцзахисту населення Олександрійської міської ради, а точніше – про відділ з надання житлових субсидій.

[Читати детальніше]

, .

17.09
2015

На своєму місці

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Українські рятівники відзначають своє професійне свято 17 вересняу день шанування православною церквою ікони Божої Матері «Неопалима Купина» (1680), яка є покровителькою пожежників та рятівників і допомагає всім, хто потрапив у біду. Свято було встановлено указом Президента В.Ющенка у 2008 році, «враховуючи значний внесок працівників аварійнорятувальних служб, пожежної охорони та інших спеціальних формувань, а також громадян у справу ліквідації наслідків надзвичайних подій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоровя людей».

[Читати детальніше]

, , .

17.09
2015

Жизнь в долгах

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Областное статистическое управление провело выборочное обследование домохозяйств и выяснило, что в среднем общие доходы одного члена домохозяйства составили 1 970 грн в месяц, а расходы – 2026 грн. То есть, каждый из нас ежемесячно тратит на 56 гривен больше, чем зарабатывает.

Среднемесячные общие доходы одного домохозяйства составили 3742 грн и выросли на 13% в сравнении с соответствующим периодом 2014г.

Г. Сергеев

, .

17.09
2015

«Надеюсь, что все в парламенте в одном-единственном порыве проголосуют за решение правительства повысить пенсии, заработные платы и 80 видов различного рода социальных выплат», – заявил Премьер-министр.

[Читати детальніше]

, , .

17.09
2015

Стережіться шахраїв!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Правоохоронці Олександрійського РВ УМВС України в області звертаються до жителів району з проханням бути обережними, щоб не потрапити на гачок до аферистів.

Якщо вам телефонують невідомі, представляючись псевдо правоохоронцями, і говорять, що ваші рідні чи близькі потрапили в біду, та пропонують сплатити кошти, не поспішайте виконувати вимоги співрозмовника. Спочатку уточніть прізвище, ім’я, по батькові того, хто телефонує, його посаду, звання та підрозділ, у якому він працює. Спробуйте зв’язатися з рідними, щоб з’ясувати, що насправді відбувається. Не слід перераховувати кошти, оскільки, як по-перше, ви вчиняєте злочин – давання хабара за ст.369 Кримінального кодексу України, а по-друге, відносно Вас вчиняють шахрайські дії.

Також слід зателефонувати до міліції (7-24-83, або 102) та повідомити чергового про дану подію.

Інспектор по РН та ГФ Олександрійського РВ УМВС

лейтенант міліції Антоніна Чередніченко

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень