29.03
2016

За минулий тиждень черговою частиною Олександрійського районного    відділення поліції  зареєстровано 54  повідомлень, з них  5 стосувалися крадіжок, 8 – сварок, 2 – тілесних  ушкоджень.

* До чергової частини районного відділення поліції  надійшло повідомлення від 42-річної мешканки Олександрійського району про те, що вказана нею особа відкрито заволоділа велосипедом, який її батько поставив біля місцевого магазину. По даному факту проводиться перевірка.

* Надійшло повідомлення від 15-річної мешканки одного з сіл району, яка повідомила, що в одному з розважальних закладів села, невідома особа скориставшись  вільним доступом  викрала її мобільний телефон.

* Надійшло повідомлення від 44-річного мешканця району про те, що  в ніч на 26 березня невідома особа, скориставшись вільним доступом, викрала 10 борон з культиватора, який стояв на вулиці біля двору.

* До чергової частини Олександрійського РВП надійшло телефонне повідомлення від 57-річного мешканця міста про те, що 26 березня в одному з сіл району з території колишнього розрізу, невідома особа шляхом демонтажу викрала металевий вагончик.

* Також надійшло повідомлення від 55-річного мешканця одного з сіл району про те, що з ранку 27 березня він виявив відсутність семи металевих стовпчиків з його паркану.

 Олександрійське районне відділення поліції

, .

Залишити відповідь

Войти с помощью: 

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень