22.12
2023

Чарівний килимок

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Такі круглі килимки сьогодні плетуть для наших захисників і відправляють на фронт. Колись давно їх самостійно виготовляли чи не в кожній оселі. Не в усіх були кошти, аби придбати справжні килими, тому економні та практичні домогосподарки знайшли вихід – стали плести «кругляшки» зі старого одягу. Так вирішували питання оздоблення інтер’єру та й не давали пропадати старим речам. Подекуди ці килимки зустрічаються і зараз – як у селах, так і в міських оселях у любителів печворку й автентики, а також у громадських закладах. Їх виготовляють із трикотажних футболок, старих рушників, флісових простирадл, махрових халатів, старих светрів та джемперів, навіть із колгот та панчох.

[Читати детальніше]

22.12
2023

Наше життя – це довгий шлях, не завжди гладкий та рівний. Дні бувають різними. Але все одно треба не боятися йти веред і заявляти про себе. Іти з усмішкою, з добром до людей та любов’ю до себе, вважає підприємець Марина Самолига. І це не просто слова – Марина сама є прикладом, як залишатися яскравою, успішною та затребуваною попри все.

[Читати детальніше]

22.12
2023

Як уже повідомлялося, Олександрійською міською радою завершується підготовка Програми економічного і соціального розвитку міста на 2024 рік. Так само, як і раніше, дана Програма залишається наряду з міським бюджетом основним стратегічним документом року, спрямованим на активізацію розвитку усіх галузей життєдіяльності громади та визначення основних завдань цього напрямку. Зазвичай завершують формування річної Програми громадські слухання, після чого вона затверджується і вважається готовою до виконання. Але у зв’язку з воєнним станом у країні громадських слухань з обговорення Програми у їх звичному вигляді не передбачено, і вона обговорювалася онлайн. Які ще особливості Програми в нинішніх реаліях – про це ми говорили з начальником управління економіки Олександрійської міської ради Ростиславом Черевашком. Ось на чому наш співрозмовник акцентував увагу.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень