4.08
2023

Чому ліквідували Олександрійський шкірвендиспансер та чому медичні працівники онкодиспансеру другий місяць не отримують зарплату – про це наша сьогоднішня розмова з генеральним директором Олександрійського онкологічного диспансера Олегом Носовим.

[Читати детальніше]

4.08
2023

Минулого тижня олександрійських читачів Facebook схвилював лист дівчини з села Протопопівка наступного змісту: «Доброго дня, мене звуть Поліна, мені 11 років. Я з багатодітної сім’ї, ми втратили батька. Маю діагноз «Дитячий церебральний параліч». Попри всі складнощі, я не опускаю рук та присвячую час своєму хобі – бісероплетінню.
Я пропоную свої вироби за ціною, яку ви вважаєте потрібною. За ці кошти я придбаю матеріали для моєї творчості та трішки смаколиків. Але головна моя мрія – знайти гроші на реабілітацію, яка дозволить відновити моє здоров’я та стати поваром-кондитером. Фото моїх виробів прикріплені»!
Після такого листа-сповіді ми не могли не відвідати Поліну, поспілкуватися з її родиною та звернутися до наших читачів за допомогою.

[Читати детальніше]

4.08
2023

Олександрійський аграрний ліцей розпочинає підготовку операторів дронів. З 1 вересня у закладі відкриється перше відділення, де студенти ліцею зможуть, окрім основної спеціальності, здобути навички однієї з найзатребуваніших на сьогоднішній день професії.
Цій події передувала підготовча робота, розпочата ще в 2019 році. Ініціатором створення освітнього процесу за цим напрямком тоді виступило керівництво Приютівської територіальної громади, а ідею підтримали в ліцеї.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень