13.04
2023

Про стан закладів охорони здоров’я та про їхні здобутки сьогоднішня розповідь начальниці управління охорони здоров’я Тамари Сакари.

[Читати детальніше]

13.04
2023

Стоп насиллю!

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Чи можна протистояти домашньому насильству, що треба робити, якщо на вас «піднімають руку», куди треба звертатися у таких випадках? Про це наша сьогоднішня розмова з керівником спеціалізованої служби первинного соціально-психологічного консультування осіб, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, Юлією Банковською.

[Читати детальніше]

13.04
2023

Справи кладовищенські

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Наближаються поминальні дні – це час згадати та пом’янути близьких, яких уже немає з нами. А також нагода поговорити про стан наших кладовищ та про культуру поводження на них. Майже щороку наша газета розповідає про ці проблеми, але, здається, для деякої частини олександрійців культура поводження на цвинтарі та відношення до померлих залишається на доісторичному рівні. Так і минулорічні поминальні дні відзначилися пиятикою, горами сміття, зруйнованими пам’ятниками та огорожами. Як і раніше, зустрічаються акти вандалізму та неповаги до померлих.
Про ці та інші проблеми цвинтарної справи наша сьогоднішня розмова з директором КП “Ритуал” Ольгою Бондар.

[Читати детальніше]

13.04
2023

5 квітня в нашому місті побував очільник Кіровоградської ОВА Андрій Райкович. У рамках свого візиту разом з міським головою Сергієм Кузьменком вони відвідали інфекційне відділення міської лікарні й оглянули приміщення після повної реконструкції.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень