25.07
2022

Пожежі у цифрах

Рубрика: Новости. Автор: Olena

З початку цього року на Олександрійщині зафіксована ледь не рекордна кількість пожеж, яких за перше півріччя сталося майже вдвічі більше, ніж за відповідний період минулого року. Про це в інтерв’ю для «ОТ» розповів начальник Олександрійського міськрайвідділу управління ДСНС у Кіровоградській області Дмитро Колесніков.

[Читати детальніше]

25.07
2022

Коли зустрічаю у соцмережах фотографії Вікторії Криниці, то я точно знаю, що це вона, навіть не читаючи, хто автор знімків. Її не можна не впізнати за особливим стилем, притаманним тільки їй. Мої вподобання підтверджують і численні захоплені відгуки поціновувачів її таланту.
До речі, вона – цікава також тим, що працює у стилі “ню”. Тож ми не могли пройти мимо нової “зірки” серед олександрійських фотомайстрів і зустрілися з нею, щоб розповісти про її творчість. [Читати детальніше]

25.07
2022

Після відомих подій у Кременчуку та Вінниці в місцевих соцмережах з`явилося багато критики на адресу місцевої влади з приводу незадовільненого стану або взагалі відсутності захисних споруд в Олександрії. Яка ж насправді ситуація у цьому питанні? Про це ми запитали начальника управління цивільного захисту Олександрійської міськради Ігоря Єрмолюка.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень