10.02
2022

Олександрійський міськвиконком дав дозвіл на списання збірних конструкцій новорічної ялинки та елементів святкової ілюмінації, що зіпсувалися внаслідок падіння ялинки від поривів сильного вітру 14 січня цього року та не підлягають відновленню.

[Читати детальніше]

10.02
2022

Про це повідомив міський голова Сергій Кузьменко на сьогоднішньому засіданні виконкому.

[Читати детальніше]

10.02
2022

На сьогоднішньому засіданні виконкому було ухвалено рішення про припинення цілодобової роботи кафе «A la minute», «У Яші» та магазинів «Арка» й «Анатоль».

[Читати детальніше]

10.02
2022

Нова послуга від ЦНАПу

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Центр надання адміністративних послуг Олександрійської громади долучився до впровадження ініціативи Міністерства цифрової трансформації, а саме – декларування місця проживання за допомогою застосунку «Дія».

[Читати детальніше]

10.02
2022

Відтепер українці можуть витратити 1000 грн за вакцинацію від COVID-19 на передплату газет та журналів в Укрпошті.

Кабінет міністрів розширив перелік товарів і послуг, на які можна витратити ці кошти, до якого, зокрема, ввійшла і передплата періодичних друкованих видань. Відповідна постанова набуде чинності 14 лютого.

В Укрпошті можна витратити отримані в рамках програми єПідтримка кошти на періодику та передплатити онлайн будь-які періодичні видання з поточних місяців 2022 року. [Читати детальніше]

10.02
2022

Колегіуму – 30!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Другого лютого навчально-виховний комплекс «Олександрійський колегіум – спеціалізована школа» відзначив своє 30-річчя. Через карантин та коронавірусні обмеження масштабних заходів з цього приводу не було, проте минулої суботи поздоровити заклад прийшли випускники, учні їх батьки, ветерани-педагоги, керівники закладу різних років.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень