16.11
2021

Після того, як керівництвом філії Одеської залізниці було скасоване сполучення приміських поїздів з Олександрії до Знам`янки та Помічної до народного депутата від 103-го округа Олега Воронько надійшли численні скарги від пасажирів, а також звернення від Олександрійської міськради з проханням посприяти вирішенню питання.

[Читати детальніше]

16.11
2021

У місті розпочато роботу по створенню молодіжної ради – консультативно-дорадчого органу, який зможе пропонувати та реалізовувати молодіжну політику на місцевому та регіональному рівнях.

[Читати детальніше]

16.11
2021

У селі Войнівці на Олександрійщині вже давно прижилася західна традиція випікання медово-імбирних пряників. Ця випічка може бути затребувана не лише на календарні свята, а й дні народження, весілля та корпоративи. А торти з елементами пряників можуть бути й сувенірами. Саме їх ось уже три роки поспіль виготовляють талановиті войнівські майстрині – сестри 43-річна Вікторія Ковпак та 38-річна Марина Служава. Разом печуть, заливають глазур’ю і розмальовують пряники на замовлення.

[Читати детальніше]

16.11
2021

Про це повідомила сьогодні,16 листопада, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна у своєму телеграм-каналі.



«За цей місяць отримала від вас сотні повідомлень і коментарів про те, яким має бути дизайн і слоган нашої області. Усі ваші ідеї для мене дуже цінні. Жодну не хочу втратити. Тому вирішила створити окремий майданчик для комунікації з вами. Так буде правильно і надійно», – йдеться у повідомленні. [Читати детальніше]

16.11
2021

У Знам’янці Другій триває бетонування опор в рамках реконструкції шляхопроводу на дорозі М-30 за програмою Президента України «Велике будівництво».

У рамках президентської програми ми відновлюємо сполучення між Кропивницьким та Знам’янкою, в тому числі і штучні споруди. Наразі роботи тривають на фундаментах опор та влаштуванні опалубки шляхопроводу.

Після ремонту споруда збільшиться у чотири рази по протяжності – з 54 до 200 метрів. Вона стане більш безпечною для учасників руху.

16.11
2021

У Войнівці горіла котельня

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні у період з 7 до 8 години ранку у Войнівському клубі загорілась котельня.

[Читати детальніше]

16.11
2021

Вакцинація має бути доказовою, а використання бустерних або додаткових доз повинно чітко регулюватися. Про це директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко розповів під час брифінгу.
“Я б радив все ж таки дотримуватися вимог доказової медицини – використовувати комбінації, які довели свою безпечність. Наразі змішування дозволено мРНК-вакцин (Pfizer, Moderna). Також можна змішувати векторні з мРНК. Наприклад, перша доза AstraZeneca, а друга вакциною мРНК. Якщо ж є вакцинація CorovaVac, то коли після першої дози цієї вакцини робиться друга доза якоюсь альтернативною, то це якийсь експеримент над собою. Я не раджу такого робити, бо це не відповідає протоколам та інструкціям”, – сказав Олег Рибальченко. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень