20.05
2020

З 22 травня відновлять пасажирські перевезення автомобільним транспортом у міському, приміському, внутрішньообласному та міжнародному сполученні. А з 1 червня запрацює залізниця.

Кількість пасажирів повинна не перевищувати кількість місць для сидіння. Таке рішення ухвалив 20 травня уряд. Про це повідомляє Міністерство інфраструктури України на своєму сайті.

20.05
2020

Умер Дзбановский

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сегодня, на 87-м году жизни скончался руководитель народного любительского театра ДК «Светлопольский», член Союза театральных деятелей Украины, Почетный гражданин Александрии Юрий Дзбановский.

18 мая он попал в ДТП и находился в реанимации с черепно-мозговой травмой. Несмотря на проведенную операцию, он умер, не приходя в себя.

20.05
2020

Що буде у парку Шевченко

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Минулого року ФК «Олександрія» взяв у оренду  парк ім. Шевченко з метою його реконструкціі, а цього року роботи вже розпочалися. Що ж буде нового в старому парку, ми попросили розповісти президента клубу Сергія Кузьменка.

[Читати детальніше]

20.05
2020

 На засіданні постійної комісії Кіровоградскої облради з питань охорони здоров’я та соціальної політики було прийнято рішення рекомендувати Кіровоградській ОДА терміново вжити заходів із виділення коштів на здійснення дофінансування в рамках обласної програми розвитку та підтримки комунальних закладів системи охорони здоров’я області.

Зокрема запропоновано надати комунальному некомерційному підприємству “Олександрійський онкологічний диспансер Кіровоградської обласної ради” дофінансування у сумі 99,0 тис. грн.

Сайт облради

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень