29.05
2020

У наступному році мешканці Кіровоградської області можуть сплачувати майже 38 грн/кубометр за водопостачання та водовідведення. Такий розрахунок подає на розгляд Нацрегулятора “Дніпро-Кіровоград”.

[Читати детальніше]

29.05
2020

Старые фото и наше Время

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Традиционно Александрия отмечает День города в последнее воскресенье мая, но, к сожалению, в этом году из-за карантина все массовые мероприятия отменены, а торжества перенесены на неопределенное время. Поэтому мы решили отметить этот день виртуально и открыть новую рубрику «Старые фото и наше Время».

[Читати детальніше]

29.05
2020

Укрзалізниця почала продаж квитків на деякі напрямки з Олександрії.

[Читати детальніше]

29.05
2020

На сайті Уряду опублікували розпорядження про затвердження перспективного плану формування територій громад Кіровоградської області.

[Читати детальніше]

29.05
2020

«Понимаете, мой сын не мог такого сделать. Почему он взял вину на себя, я не знаю. Но он не убивал. В момент задержания он был чистый», – говорит Александр Михайлович, и глаза его наполняются слезами. Тяжело даже представить себе, что чувствует этот 69-летний мужчина, сына которого, 30-летнего душевнобольного Евгения, осудили за убийство собственной матери.

 

[Читати детальніше]

29.05
2020

29 травня скорботна і болісна дата для олександрійців
Сьогодні виповнюється 6 років, як у зоні проведення АТО під час бойової операції внаслідок обстрілу вертольоту військової частини 2269 трагічно загинули командир екіпажу полковник Бульдович Сергій Іванович та бортовий технік капітан Кравченко Сергій Миколайович.

[Читати детальніше]

29.05
2020

В Олександрії планують протестувати на коронавірус працівників одного з найбільших дитсадків у центральній частині міста.

Зробити це планують до відкриття дошкільних закладів. Мета – профілактика плюс своєрідний моніторинг. Наразі питання вирішується на рівні облдержадміністрації. 

Надія Бойко‎ д КТМ

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень