14.05
2020

14 травня у зв’язку з послабленням карантинних заходів та за зверненнями олександрійців виконком затвердив новий графік руху спецрейсів на міських автобусних маршрутах.

[Читати детальніше]

14.05
2020

Рішенням виконкому заборонено торгівлю за межами центрального ринку по вул. Григорія Усика (від вул.Садової до вул.Ярмаркової) та по вул.Григорія Сокальського (від вул.Діброви до вул.Петра Сагайдачного).

За інформацією директора центрального ринку Ю.Носа усі підприємці отримають місця на території ринку. Для сезонної торгівлі посадковим матеріалом буде відведено окрему зону.

Сайт міськради

14.05
2020

Фотография небольшой буханки хлеба в «Файно Маркете» по цене 89 гривен вызвала шквал комментариев в Facebook. Автор поста Ольга Матяш написала: «Покажите того человека, который в Алексе будет покупать хлеб за 80 гривен. Может, кто-то и будет. Рассчитано же на кого то» и далее в комментариях добавила, мол, «у кого есть столько зелёных, розовых и синих «рубажек», чтобы покупать хлебушек размером 15х8 за такую сумму», и в шутку – из чего сделан этот хлеб – «сопли единорога, экстракт радуги».

[Читати детальніше]

14.05
2020

50 пакетів з продуктовими наборами отримали мешканці Олександрії від мережі супермаркетів «Файно Маркет». Просто додому до малозахищених громадян набори доставили керівник Олександрійської міської організації Товариства Червоного Хреста України Людмила Зіміна разом з волонтерами та представниками «Файно Маркета».

 

Читати далі

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень