19.07
2024

Спокійний та усміхнений, з добрими очима, щирий і дружній. Його поява завжди викликає посмішку, і навіть ледве знайомим з ним людям здається, що знають його все життя – настільки він для всіх свій. Він одночасно схожий і несхожий на своїх персонажів, не боїться бути різним на сцені і змінювати амплуа. Глибоко відчуває світ і людей, має золоті руки і власні принципи, любить подорожувати, наповнюючись новими враженнями. Все це – про актора народного аматорського театру Палацу культури «Світлопільський» Ігоря Бурчака.

[Читати детальніше]

19.07
2024

З вірою в майбутнє

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Шоста персональна виставка олександрійської художниці Наталії Ткаченко відкрилася у Центральній бібліотеці Олександрії 11 червня. Виставка благодійна – усі кошти від продажу картин буде спрямовано на підтримку Збройних сил України. Тож шанувальники творчості талановитої художниці мають не лише чудову можливість придбати витвір мистецтва, але й зробити свій внесок у добру справу.

[Читати детальніше]

19.07
2024

44 роки подружнього життя відзначає 19 липня сім’я Любові Андріївни та Сергія Івановича Стадніків. Топаз – чудовий і дуже гарний камінь. Йому приписують властивості покращувати самопочуття і наповнювати життя оптимізмом. Кришталево чистий і прозорий, топаз символізує відносини між чоловіком та дружиною, які пройшли випробування часом. Його колір може змінюватися. Іноді він здається жовтим, іноді небесно-синім, що можна порівняти із сімейним життям, яке також не буває рівним і однотипним.

[Читати детальніше]

19.07
2024

Неодноразово у попередніх публікаціях і розмовах згадувалося будівництво пішохідного мосту через водосховище, який з’єднуватиме Войнівку з Приютівкою. Необхідність у ньому, за великим рахунком, виникла давно. Але, напевне, потреба у споруді набула особливої гостроти в ході процесів децентралізації місцевого самоврядування, коли Приютівська територіальна громада сформувалася остаточно і це додало нових викликів для комунікації згаданих двох населених пунктів. І як уже зазначалося, рада територіальної громади налаштована рішуче завершити будівництво найближчим часом. Отже, на якій стадії воно перебуває зараз? Таким було перше наше запитання голові Приютівської ТГ Андрію Коломійцеву.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень