14.06
2024

Говорять, будь-який вік має свої переваги, і похилий (краще скажемо, дуже поважний) також. Не всім дано дожити до глибокої старості, зберігши якщо не здоров’я, то життєлюбність, гострий розум і яку-не-яку соціальну активність. А раз дано – то не просто так, і треба цим користатися.

[Читати детальніше]

14.06
2024

Один день з НАОНІ

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Колективи такого рівня виступають у маленьких містах нечасто. Тому їхній приїзд – це завжди свято і тривалі яскраві враження на роки.
Незважаючи на відключення електроенергії, в Олександрії на сцені Палацу культури «Світлопільський» з двома концертними програмами виступив неймовірний Національний академічний оркестр народних інструментів України (НАОНІ Оркестра). Це було дивовижно та захоплююче, від майстерності виконання і дійства на сцені перехоплювало дух, мурахи бігли шкірою. Національний академічний оркестр народних інструментів України не потребує особливого представлення, будучи одним із флагманів країни у жанрі інструментальної музики, яку він віртуозно та з вогником виконує на традиційних народних інструментах.

[Читати детальніше]

14.06
2024

Дерматовенеролог – не дуже романтична професія. Це вузькопрофільний лікар, до сфери професійної діяльності якого входить діагностика, лікування та профілактика хвороб шкіри, волосся та нігтів, а також інфекцій, що передаються статевим шляхом. І все-таки, одного разу обравши цю спеціальність, більшість зазвичай залишаються відданими їй. Як, приміром, Оксана Перевозниченко, лікарський стаж якої – понад 20 років.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень