21.10
2022

Мушкетери XXI століття

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Нещодавно олександрійські фехтувальники сенсаційно виступили на поважному загальноукраїнському турнірі в Черкасах, перегравши багатьох іменитих суперників. Тож ми вирішили зустрітися з тренером секції фехтування ДЮСШ № 2 В’ячеславом Артем’євим і поближче познайомити наших читачів із цим дивовижним видом спорту.

[Читати детальніше]

21.10
2022

Наталія Ткаченко-Єрник добре відома в Олександрії як художник-портретист. У її активі, мабуть, більше тисячі робіт, серед яких портрети відомих земляків та пересічних городян, зірок українського шоу-бізнесу, а зараз і наших захисників. Минулого тижня її роботи прикрасили колективну благодійну виставку, що відкрилася у центральній бібліотеці.

[Читати детальніше]

21.10
2022

Врожай i цiни

Рубрика: Новости. Автор: Olena

Як проходить збір врожаю в нашому районі та чому зростають ціни на продукти харчування? Про це у матеріалі нашого кореспондента.
Після вересневих дощів, які завадили аграріям своєчасно завершити осінню кампанію, минулого тижня роботи продовжилися. Як розповів начальник відділу агропромислового розвитку та екології Олександрійської РДА Олександр Ткаченко, незважаючи на всі труднощі, що постали перед сільгоспвиробниками з початком війни, навесні у поля вийшли всі аграрні господарства, розташовані у нашому районі.

[Читати детальніше]

21.10
2022

Хоча бродити по лісах заборонено в багатьох областях, українці активно збирають гриби. І також активно реєструються випадки отруєння. Як правильно збирати гриби, вживати їх та не отруїтися – про це нам розповіла головний спеціаліст Олександрійського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Кіровоградській області Марина Первак.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень