5.07
2021

У Кіровоградській обласній прокуратурі назвали три найрезонансніші корупційних провадження за перше півріччя нинішнього року.

Про це інформує пульS із посиланням на прес-службу обласної прокуратури.

  • Так, на перше місце в прокуратурі поставили випадок із хабарем, розміром 3,5 мільйонів доларів. За вказану суму двоє осіб обіцяли вплинути на рішення щодо призначення голови Кіровоградської ОДА. Наразі підозрювані перебувають під вартою, слідство триває.
  • Другий за розміром хабар – 11 600 доларів. Вказану суму декан Льотної академії вимагав від курсанта за участь у навчальних польотах. Викладача затримали “на гарячому”. Наразі слідство завершено, справа перебуває на розгляді в суді.
  • 9000 доларів пропонував пропонував високопосадовцю ГУНП фігурант кримінального провадження за фактом розбійного нападу на сільгосппідприємство за непритягнення його до відповідальності.

5.07
2021

Что произошло у банкомата

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В прошлую субботу, 3 июля, у помещения ПриватБанка, расположенном на проспекте Соборном, 87, прохожие обнаружили кровь на ступеньках к банкомату.

[Читати детальніше]

5.07
2021

Город, живущий полноценной жизнью, производит не только полезную продукцию в виде товаров и услуг. Жизнь предприятий и домохозяйств сопровождается также… производством мусора. Казалось бы, в чем вопрос – нужно взять его и выбросить!? Но оказывается, в этом деле могут быть такие загадки и секреты, что были удивлены и видавшие виды журналисты «ОТ».


Виталий Иванович Бондаренко, зам. начальника УЖКХ (слева) и
Андрей Анатольевич Яценко, директор КП «Чисте місто» (справа)
[Читати детальніше]

5.07
2021

У приміщенні ГУНП в Кіровоградській області відбулися урочистості з нагоди Дня Національної поліції України. Поліцейських області привітала голова облдержадміністрації Марія Чорна.
[Читати детальніше]

5.07
2021

У Кропивницькому стартував ІІІ Всеукраїнський етап військово-патріотичної гри «Джура», відкрила його голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна спільно з головою Кіровоградської обласної ради Сергієм Шульгою та секретарем Кропивницької міської ради Олегом Колюкою. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень