11.12
2020

Якщо влада до початку наступного тижня не вирішить питання заборгованості перед працівниками шахт «Східного гірничозбагачувального комбінату», не забезпечить роботу підприємств – люди вийдуть на дорогу. Трудовий колектив готовий перекривати траси.

Трудовий колектив ДП, представники якого 9 грудня протестували в урядовому кварталі столиці, анонсують перекриття всіх трас національного значення у Кіровоградській Області в напрямках: Кропивницький-Миколаїв, Кропивницький-Київ, Кропивницький-Умань, Кропивницький-Кривий Ріг, Кропивницькій – Олександрія.

Люди доведені до межі! Зарплатна заборгованість перед шахтарями, які видобувають уранову руду станом на сьогодні складає 143 млн грн.

З 7 грудня через брак коштів всі підрозділи підприємства переведені в режим простою. Зупинено виробничий процес. Що загрожує банкрутством підприємства вже за 1-2 місяці, а також до екологічної катастрофи в регіоні, де розташовані 3 уранові шахти.

Михайло Волинець, голова незалежної профспілки гірників України

P.S. Як раніше повідомляло Hromadske, Україна наполовину скоротила потужності АЕС, де видобується найдешевша електроенергія, на користь більш дорогих «зеленої» та вугільної енергетики.

11.12
2020

Помер Володимир Кудря

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сьогодні помер відомий олександрієць – Володимир Іларіонович Кудря.

[Читати детальніше]

11.12
2020

Сьогодні, 11 грудня, відбулося продовження першої сесії Кіровоградської обласної ради восьмого скликання, інформує “Прожектор“.

Шляхом таємного голосування депутати визначали голову обласної ради. Згідно результатів голосування, кандидат від “Слуги народу” Сергій Шульга отримав 40 голосів. Олександр Чорноіваненко з “Батьківщини” – 24.

Сергій Шульга працює в компанії “I&U”, раніше був керівником СБУ в Кіровоградській області.

Попередньо він повідомив, що хоче бачити на посадах своїх заступників кандидата від “Проопозиції” та “ОПЗЖ”.

11.12
2020

Сказати чесно, до краєзнавчого музею і пересічні городяни, і ми, журналісти, забігаємо нечасто: мовляв, основні віхи історії Олександрії всім давно відомі, чого там нового в музейних вітринах? Але під час візиту музей, оновлений цього року, відверто здивував.

[Читати детальніше]

11.12
2020

В воскресенье, 13 декабря, в Vashart gallery (ул. Чижевского, 8) состоится необычная выставка.

[Читати детальніше]

11.12
2020

На сьогодні ІФА-тести здали всі медичні працівники Центральної міської лікарні, а це 547 чоловік. Надалі планується, що медики, які постійно контактують із хворими на COVID-19 або підозрою на нього, будуть обстежуватися кожні два тижні.

[Читати детальніше]

11.12
2020

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України, міський голова С.Кузьменко підписав розпорядження «Про перенесення робочих днів у 2021 році».

[Читати детальніше]

11.12
2020

Більше 10 мільйонів гривень отримають місцеві бюджети Кіровоградщини на зарплати вчителям. Зокрема для Олександрії передбачено 1,9 мільйона гривень.

[Читати детальніше]

11.12
2020

Управління соціального захисту населення Олександрійської районної державної адміністрації повідомляє, що у зв’язку з підтвердженими випадками захворювання коронавірусу COVID-19 у працівників управління, прийом громадян припиняється достроково.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень