19.08
2020

Колишній народний депутат із Кропивницького, а нині директор Кіровоградського онкоцентру Костянтин Яриніч позивається до суду на Уляну Супрун з метою “захисту своєї честі, гідності та ділової репутації”.

“Знаєте, в чому проявляється людська гнилість? У вчинках, які принижують іншу людину, у брехні, в бажанні досягати мети йдучи по трупам, у відсутності цінностей, – написав на своїй сторінці у Фейсбук Ярынич Константин. – У випадку деяких людей, це безнадійно…

Не думав, що мені доведеться захищати честь і гідність свою та онкологічного центру, якому я віддав частину свого життя, від домислів та звинувачень Супрун. Громадянку Америки так непокоїть моя особистість, що вона здатна виливати бруд на людей, які рятують життя не у владних кабінетах, а годинами в операційній. Вона просто топче репутацію професіоналів, яких поважає медична спільнота та цінують пацієнти.

Ні для кого не секрет, що у нас давній відкритий конфлікт. І саме через мою критику та принциповість її роками «не відпускає».
Супрун заради того, щоб «відбілити» себе та в черговий раз пропіаритись, здатна на будь-що.
Мабуть, просто ще не розуміє: за все в цьому житті прийдеться відповідати перед людьми та судом.
Я не дозволю Супрун ображати лікарів, не маючи навіть й найменшого уявлення про цю важку та благородну професію.

З об’єктивних причин, які частково викладені у документі, я подав заяву до суду. За брехливий наклеп та безпідставні звинувачення треба платити.

Час все розставить по своїх місцях…”

19.08
2020

Сьогодні, 19 серпня, в Олександрії відкрили виборчий штаб партії «Слуга Народу».

[Читати детальніше]

19.08
2020

Керівник управління освіти й науки Кіроворгадської ОДА Володимир Таборанський пояснив, як буде проходити навчання в умовах адаптивного карантину й дав відповіді на поширені питання батьків.

[Читати детальніше]

19.08
2020

Страж покоя горожан

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В разные годы ее называли по-разному, и относилась она к различным ведомствам. Это был обоз, депо, отряд, ведомство, команда, часть, но как бы она ни именовалась, единственное, что оставалось неизменным, – так это ее задачи: спасать горожан и их имущество от пожаров и стихийных бедствий.

[Читати детальніше]

19.08
2020

Забег в “топольках”

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В субботу, 22 августа состоится традиционный забег в “александрийских топольках” – это ежегодное спортивное мероприятие, которое проводиться в 14-й раз!

[Читати детальніше]

19.08
2020

Белорусы, ваша очередь!

Рубрика: Новости. Автор: Админ

В самом начале 2014 года, когда в Киеве на майдане еще не выветрился смрад горящих покрышек, я был в командировке на большой европейской презентации. Там встретил коллегу из бывшей советской закавказской республики, некогда безмятежной и процветающей, а сегодня – едва сводящей концы с концами. Он специально нашел меня, украинца, подошел, чтобы пожать руку и сказать: «Что, брат, видишь как – нас растоптали, и теперь за вас, за Украину взялись?» Тогда я не понял, что он имеет в виду. Но сегодня то же самое могу сказать любому белорусу. За Белоруссию, похоже, всерьез взялись.

[Читати детальніше]

19.08
2020

Правоохоронці знайшли зниклого 15-річного хлопця з Олександрії.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень