2.10
2018

До 20 листопада Служба автомобільних доріг в області має відзвітувати про закінчення робіт на дорогах державного значення. Про це сказав голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко під час розширеного засідання колегії  в ОДА.

[Читати детальніше]

2.10
2018

Найбільші податки, які надходять до міського бюджету, це: податок на землю, ПДФО, єдиний та акцизний податок. По усіх податках, крім акцизу, Олександрія має перевиконання. Але з акцизним податком ситуація суттєво критичною.

Piccy.info - Free Image Hosting [Читати детальніше]

2.10
2018

Інформацію про розробку програми, що регулює чисельність безпритульних тварин на території Олександрійського району на 2018–2026 роки, озвучили під час засідання  Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії.

Piccy.info - Free Image Hosting

[Читати детальніше]

2.10
2018

Арбайтен!

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

Германия собирается открыть свой рынок труда для украинцев.

Со следующего года Берлин планирует упростить трудоустройство для граждан стран-не членов Евросоюза.

В Бундестаге готовится к принятию миграционный законопроект, по которому иностранцам будут в упрощенном порядке выдавать рабочую визу.  Документ предусматривает, что рабочую визу будут выдавать на полгода без приглашений, и уже на месте в Германии люди смогут выбрать себе работодателя и приступить к работе, сообщает Страна. UA.

2.10
2018

Педагоги і борги перед МВФ

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

1 жовтня в Олександрії з офіційним візитом перебував заступник міністра освіти і науки України Павло Хобзей.

Він завітав до Олександрійської гімназії ім.Т.Шевченка аби ознайомитися з тим, як в Олександрії реалізується програма Нової української школи.

Також він повідомив, що у зв’язку із боргами держави перед МВФ підвищення заробітної плати педагогам планується лише за рахунок її індексування.

2.10
2018

Кирсо требуется помощь

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Солистка и сопродюсер известной группы “Фристайл” Нина Кирсо 1 июня перенесла инсульт и с тех пор находится в коме, сообщил ее муж, композитор и продюсер группы Анатолий Розанов.

Только за первый месяц пребывания в киевской больнице семья заплатила более 300 тысяч гривен. Родные и близкие обращаются с просьбой о поддержке ко всем небезразличным людям. Чтобы собрать средства на лечение и реабилитацию Кирсо, группа “Фристайл”, которой в этом году исполнится 30 лет, отменила все юбилейные выступления и объявила о проведении благотворительных концертов. Maral Gel in Italy: http://maral-gel.com

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень