19.11
2015

 

Як пові олександрійський міський голова Степан Цапюк на одній з робочих нарад керівників виконавчих органів та держустанов, установча сесія міської ради нового скликання за результатами виборів до місцевих органів самоврядування відбудеться 27 листопада.

“А через 20 днів після цього буде призначено новий склад виконкому”, – додав Степан Цапюк, посилаючись на відповідне законодавство.

О. Нарiжний

, .

19.11
2015

Виконавчі органи міської влади визначили місце для облаштування притулку для бездомних тварин.

Попередньо вирішено, що цей майданчик розташується по Дніпропетровському шосе за Військовим кладовищем у районі колишньої промислової зони. Передбачається також, що територія для даного притулку в місті повинна бути не одна.

О. Iванченко

, .

19.11
2015

Міністерство фінансів України, розробляючи проект Державного бюджету на 2016-й рік, закладає, як макропоказник, курс гривні на рівні 24,1 грн за 1 долар США. Про це повідомила на одному з недавніх брифінгів міністр фінансів України Наталія Яресько.Також вона розповіла, що Мінфін планує представити проект бюджету “через декілька тижнів”, оскільки бюджетний процес напряму пов’язаний з узгодженням податкових змін.

[Читати детальніше]

, .

19.11
2015

З метою унеможливлення скупівлі за безцінь свиней у селян посередниками начальник департаменту сільського господарства Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коренюк підписав розпорядження про визначення мінімальних закупівельних цін на свинину.

Така пересторога викликана тим, що зокрема у Миколаївській області недобросовісні перекупники, користуючись інформацією про загрозу поширення в Україні свинячої чуми, залякують цим селян і скуповують вирощених у домашніх господарствах свиней по 8 гривень за кілограм живої ваги. Вищезгадане розпорядження Кіровоградської ОДА передбачає граничну закупівельну ціну у межах 24-27 гривень за 1 кг живої ваги.

Наш кор.

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень