8.04
2015

Памятник кому и чему?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Вчера в Доме футбола состоялось заседание рабочей группы, которая рассматривала конкурсные эскизы памятника воинам АТО в Александрии. В эту группу вошли представители районной и городской власти, волонтеры, преподаватели учебных заведений, архитекторы.

[Читати детальніше]

8.04
2015

З першого травня в Україні діятиме новий, значно спрощений порядок надання житлових субсидій (до цієї дати субсидії призначаються за старим порядком).
Начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Олена Назаренко повідомила: запроваджена постановою уряду №106 реформа системи надання житлових субсидій покликана надати право на відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг максимальній кількості сімей.

[Читати детальніше]

, , , .

8.04
2015

«Чем болеют сегодня александрийцы»? Этот вопрос, заданный  главврачу Центра первичной медико-санитарной помощи Александрии Сергею Дьячуку, перерос в большое интервью, которое будет, уверены, будет интересно всем нашим читателям. [Читати детальніше]

8.04
2015

Ремонтируйте дороги сами!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Вчера «Новини Кiровоградщини» разместили информацию под заголовком «В області ліквідували майже третину ямковості на дорогах». В ней говориться: «Більше 20 тис. кв. м доріг області відремонтовані. Про це під час апаратної наради в ОДА повідомив заступник голови ОДА Сергій Коваленко. За його словами, на черзі – ліквідація ямковості на 50 тис. кв. м доріг. Під час дощів ремонтні роботи не виконуються. Нагадаємо, в області кожного дня ремонтують більше 2 тис. кв. м доріг».

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень