3.04
2015

Національний банк України готує до обігу монету номіналом 10 гривень. Поки що йде обговорення художнього оформлення металевого «червонця». Коли він з’явиться, точно не повідомляється, а тим часом у відомстві працюють над виведенням з обігу одно- і двокопієчних монет, виробництво яких значно дорожче за їх номінальну вартість, а тому є однозначно збитковим. Також в НБУ йдуть дискусії щодо доцільності використання в обігу монет номіналом 5 копійок, повідомляє „Ера-радіо”.

 

О.Наріжний

, , , .

3.04
2015

«Александрия. Кировоградская область» — одна из самых больших, а также самая миролюбивая и содержательная группа Вконтакте о нашем родном городе. Она объединяет 11043 участника разных возрастов, интересов и профессий. Численность группы ежедневно растет. Пользователи ВК заходят сюда, чтобы почитать собранные отовсюду новости об Александрии, пообщаться и зарядиться позитивом. Интересно, что главный администратор «Александрия.Кировоградская область» — Сергей Рыков — живет в Санкт-Петербурге. Но родом он отсюда, а поэтому активно интересуется всем, что связано с городом детства. Говорит, что ему небезразлична судьба Александрии, называет себя ее патриотом и верит в то, что город еще возродит былую силу.

[Читати детальніше]

3.04
2015

15 березня в італійському передмісті Bosko difeza, що знаходиться в Gravina in Puglia (м.Андрія) проводився ІІ етап RON BIKE-туру. У ньому взяли участь 534 велосипедисти. Це були спортсмени з різних районів Італії, три команди з Румунії та дві – з Німеччини. Також у змаганнях боровся наш земляк – представник Олександрійської районної організації Федерації велоспорту України Ян Пастушенко. Як вже повідомлялося, він нещодавно вдало виступив у попередніх велогонках у цьому ж італійському місті.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень