3.08
2020

Лечение здесь будут получать 37 человек.

[Читати детальніше]

3.08
2020

Все для людей

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Ничто не поднимает так “тонус”, как стояние в очередях. Судя по городским абонентским отделам многочисленных государственных и коммунальных служб, со времен “совка” здесь ничего не поменялось.

[Читати детальніше]

3.08
2020

Шо, опять?

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

Отделение банка в Киеве захватил иностранец.

Захватчик банка с менеджером

Мужчина, захвативший банк в центре Киева, является гражданином Узбекистана. Об этом замглавы МВД Антон Геращенко заявил в эфире телеканала ZIK.

“По предварительной информации лицом угрожающим террористическим актом является гражданин Узбекистана – Каримов Сухроб Рахманович, 25.03.1988 г.р. Судя по его социальными сетями, это психически неуравновешенный человек. Мы пока не знаем, насколько серьезными его намерения, и действительно ли у него настоящая взрывчатка. Поэтому сейчас выбрана стратегия переговоров”, – написал Геращенко в Facebook.

Как известно, около 12 в отделение банка зашел мужчина и заявил, что у него в рюкзаке есть бомба. При этом он отпустил всех работников банка, а руководитель отделения осталась по собственному желанию.

3.08
2020

До інфекційного відділення Центральної міської лікарні 31 липня госпіталізовано на лікування 67-річну жінку зі Світловодського району.

[Читати детальніше]

3.08
2020

Его поставили на улице Перспективной у входа в рынок. Стоимость парковки составляет 5 грн в час. Работает автомат с 6 до 14 часов дня.

[Читати детальніше]

3.08
2020

У зв’язку з посиленням карантинних заходів в окремих регіонах країни, через Олександрію перестануть курсувати три потяги сьогодні, 3 серпня. Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

[Читати детальніше]

3.08
2020

Тюрми на продаж

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Gavrilenko

На Кіровоградщині планують продати виправний центр.

На Кіровоградщині планують продати «Устинівський виправний центр (№37)». Про це CBN поінформували в пресслужбі Міністерства юстиції України.

За словами міністра юстиції України Дениса Малюськи, на сьогодні розроблений великий інфраструктурний проєкт щодо переносу СІЗО з центрів міст на околиці або за межі міст, також на даний момент передбачене додаткове закриття восьми в’язниць.

«Невдовзі після вивезення звідти засуджених та звільнення персоналу такі тюрми будуть виставлені на продаж», – додав він.

Рішення про консервацію прийняли стосовно «Ковельської виховної колонії», «Устинівського виправного центру (№37)», «Ширяївського виправного центру (№111)», «Ігренського виправного центру (№133)», «Чорноморської виправної колонії (№74)», «Жовтоводської виправної колонії (№26)», «Черкаської виправної колонії (№62)» та «Дергачівської виправної колонії (№109)».

Міністр додав, що цей список ще буде доповнюватися.

3.08
2020

Найбільше підроблених купюри номіналом в 500 гривень. Переважна більшість з них 2006 року випуску. Відомо, що купюри були виготовлені струминним друком.

Також в області зафіксували вісім фальшивих банкнот номіналом в 100 гривень, ще п’ять купюр номіналом в 200 гривень. Найменше підробних грошей було номіналом в 50 гривень – 2 штуки.

За інформацією відомства рівень вилучення з обігу в Кіровоградській області підроблених банкнот гривні є одним з найнижчих в Україні.

DOZOR

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень