24.07
2023

Яскраві постановки, масові номери, сюжетні танці, гарні костюми. «АвантюриН» на сцені – це завжди круто. Цьогоріч зразковий аматорський хореографічний колектив відзначив 15-річчя, а нещодавно поповнив скарбничку перемог новими нагородами: на Vll Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтва малих форм та творчих колективів «Магія Карпат» – два Гран-прі, два перших і три других місця; і на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Яскраві таланти літа» – три перші премії.

[Читати детальніше]

24.07
2023

Диригентка та її команда

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Кожен олександрієць знає, що при нашій військовій частині є чудовий духовий оркестр, проте не кожен знає, що керує колективом музикантів перша в Україні жінка – диригент військового оркестру. Спостерігаючи за виступом цього колективу, зачаровуєшся чіткими, вишуканими і вправними рухами диригента – Юлії Колєснік.

[Читати детальніше]

24.07
2023

Є в нашому місті організація, яку називають останньою надією тих, хто вибився з життєвої колії, та на яких, як кажуть, всі поставили хрест. Це реабілітаційний центр “Ковчег”, де вже 22 роки займаються наркоманами та алкоголіками.

Читати дал

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень