30.11
2020

Справу про вбивство адвоката Олександра Іванова, яке сталось влітку 2019 року, розглядатиме суд присяжних Олександрії у місцевому міськрайонному суді Кіровоградської області, розповіла Суспільному керівниця апарату суду Алла Бєлова.

[Читати детальніше]

30.11
2020

У Кабінеті міністрів погодили дату введення локдауну. Жорсткі обмеження будуть діяти з 23 грудня по 15 січня. Про це сайту “Сьогодні” розповіло джерело в Кабміні.

“Варіант на два тижні відхилили. Зупинилися на датах з 23 грудня по 15 січня. Подробиці будуть вже в цю середу”, – поділилося джерело.

30.11
2020

3 грудня відбудеться відкрите обговорення про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на 2021 рік.

Як повідомляє “Дніпро-Кіровоград”, йдеться про обговорення проєкту постанови НКРЕКП про встановлення тарифів на воду в наступному році.

Через ситуацію з коронавірусом відкрите обговорення відбудеться в режимі онлайн за посиланням. Старт обговорення о 10:00.

Нагадаємо, на Кіровоградщині діє тариф на централізоване водопостачання та водовідведення 37,62 грн/кубометр. Цьогоріч у травні “Дніпро-Кіровоград” подав на розгляд до Нацрегулятора розрахунок тарифу на 2021 рік 37,61 грн/кубометр, що на 1 копійку дешевше, ніж цьогоріч. Нині у пресслужбі підприємства кажуть, що тариф має зрости, однак не уточнюють на скільки. 

Гречка

30.11
2020

Режим “выходного дна”

Рубрика: Новости. Автор: Shyrokun

Уже вторую неделю самой горячей и обсуждаемой в СМИ темой является введение карантина выходного дня. Отношение к нему александрийцев можно проследить по их комментариям в Facebook. Если в первые дни после принятия решения это были, мягко говоря, очень нелицеприятные отзывы, то со временем выражения стали более сдержанными.

[Читати детальніше]

30.11
2020

Несколько дней назад мне в Facebook пришло сообщение: «Сергей, сделай прививку от гриппа, чтобы защитить себя и окружающих. Кабинет Министров настоятельно рекомендует…». И так далее. Такое послание, наверное, получили миллионы сограждан – какая трогательная забота о простых гражданах со стороны правительства! Вот только где взять эту самую вакцину?

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень