17.09
2020

Упродовж 22-24 вересня 2020 року координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України в Кіровоградській області проведе планове тактико-спеціальне антитерористичне навчання.

Масштабні тренування відбудуться на території Знам’янського району в умовах максимально наближених до реальних з використанням спеціальної техніки та озброєння. Під час заходів можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів, а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.Управління СБ України в Кіровоградській області звертається до жителів міста та регіону із розумінням поставитись до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.У випадку виявлення підозрілих предметів чи отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просимо повідомляти правоохоронців за номерами телефонів (0522) 36-13-06 або 102.

Марина Яковенко, речник Управління СБУ в Кіровоградській області

17.09
2020

В октябре украинцы получат дополнительный выходной по случаю государственного праздника. 14 октября, в среду, отмечается День защитника Украины.

На этот же день выпадает большой православный праздник – Покров Пресвятой Богородицы

Таким образом, в октябре в Украине будет один дополнительный выходной – 14 октября. На субботу или воскресенье он не переносится, поэтому отдыхать будем среди недели. Школьники в октябре получат больше выходных, чем взрослые. У учащихся будут осенние каникулы – всю последнюю неделю месяца: с 26 октября по 1 ноября включительно.

В последнее воскресенье октября, 25 числа, Украина переводит часы на зимнее время, на один час назад. В этот же день, 25 октября, в стране пройдут местные выборы

17.09
2020

В числе лучших

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Делегация ретроклуба «Александрия» прогремела на крупнейшем ретрофестивале Украины OldCarLand-2020, который состоялся в минувшие выходные в Киеве.

[Читати детальніше]

17.09
2020

Для особливих діток

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Діти бувають різні: спокійні і гіперактивні, слухняні і не дуже, хворобливі і загартовані. А ще є діти з так званими особливими потребами. Інакше кажучи, з величезними вадами здоров’я, які залишатимуться з ними на довгі роки. Між тим, крім особливих потреб, у них є і звичайні: розвиватися, гуляти, гратися тощо. Для них це не так просто, але, на щастя, є люди, готові допомогти. Саме такі працюють у Міжнародному благодійному фонді «Справедливість».

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень