9.02
2016

В Олександрії з 5 лютого введені в експлуатацію котельні на біопаливі, збудовані київським інвестором для ЗНЗ I-III cтупенів №2 імені М.Горького та НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів №9 – спеціалізована школа».

[Читати детальніше]

, .

9.02
2016

 У Кіровоградській області немає вакцин для профілактики туберкульозу та гепатиту В, яким підлягають усі новонароджені. Про це кореспонденту УНН повідомила патронажна медична сестра комунального закладу “Центр первинної медико-санітарної допомоги” №1 Кіровограда.

“Вакцини є тільки в Добровеличківському районі, були ще в Новгородківському та Компаніївському, але зараз їх немає і там. В районах менше дітей народжується, тому там бувають деякі залишки, в місті немає нічого”, — повідомила медичний працівник.

Також медпрацівниця додала, що вакцини завозяться в Україну і зокрема на Кіровоградщину з Росії, Данії та Польщі. Коли буде черговий транш наразі невідомо.

, .

9.02
2016

Я б в директоры пошел…

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Александрийский межрайонный центр занятости опубликовал список вакансий, предложенных работодателями города и района. Среди 37 предложенных рабочих мест лучшее предложение – директор представительства с окладом в 5800 грн, а также менеджер по сбыту – 5000. Меньше всего предлагают технику-программисту – 807 грн (для сравнения: в декабре 2015 года официальная средняя зарплата по Украине составляла 5230 грн, а по Кировоградской области – 4149).

[Читати детальніше]

, .

9.02
2016

Перелiк заходів, підготовлених міськими бібліотеками та музейним центром Олександрії.

 

[Читати детальніше]

, .

9.02
2016

Кримінальні новини району

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

В період з 02 по 07.02.2016р. черговою частиною Олександрійського районного відділення поліції зареєстровано 88  повідомлення, з них 6 стосувались   крадіжок, 3 – тілесні ушкодження, 7 -сварок, ДТП – 1.

[Читати детальніше]

, .

9.02
2016

Недолго музыка играла

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Как и предупреждали эксперты-экономисты, “косточка”, в виде привлекательных субсидий, оказалась слишком жирной для украинских граждан, поэтому правительство решило подгорчить пилюлю.

Как сообщил телеканал «Украина», в стране начались массовые налоговые проверки соответствия данных, поданных для получения субсидий.  И если вы забыли указать какие-либо детали дополнительных доходов, то вам грозит, как минимум, лишение субсидий и требование их возврата, а, как максимум, ко всему этому еще и штраф в размере 10-25 тысяч гривен.

Сергей Гавриленко

, .

9.02
2016

Останні пам’ятники комуністичного режиму мають бути демонтовані до 21 лютого.

Про це під час учорашньо апаратної наради повідомив начальник управління комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Віталій Останній.

Він відзначив, що на сьогодні із 107 пам’ятників та пам’ятних знаків комуністичної епохи, що підлягають демонтажу, 71 вже демонтовано. Залишилося демонтувати ще 36 пам’ятників.

Г. Сергеев

, .

9.02
2016

За пропискою в міськраду

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

До уваги олександрійців! Зміни в наданні адміністративних послуг з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання.

[Читати детальніше]

, .

9.02
2016

Перший віце-спікер Верховної Ради України Андрій Парубій повідомив, що зареєстрував у парламенті проект постанови про припинення угоди про безвізовий режим України та Росії. Про це шанований високопосадовець розповів на своїй сторінці в Фейсбуці.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень