4.12
2015

3 декабря в Доме футбола состоялось отчетно-выборное собрание территориальной организации НСЖУ, в которую входят 40 представителей СМИ города и района. Председатель организации, редактор газеты “Сільський вісник” Ирина Балашова отчиталась о проделанной работе и поставила на повестку дня выборы нового секретаря и бюро правления журналистской ячейки.

[Читати детальніше]

, .

4.12
2015

Найбільш обговорюваною подією двох минулих тижнів, без сумніву, можна назвати ситуацію стосовно енергетичної блокади Криму. Як повідомила в ЗМІ Національна енергетична компанія “Укренерго”, 20 листопада внаслідок пошкоджень опор вийшли з ладу повітряні лінії електропередач ПЛ-330 кВ Мелітополь – Джанкой, ПЛ-220 кВ Каховка – Титан, проблемними залишаються також інші лінії, які знаходяться в одному з цими двома коридорі. Українськими правоохоронними органами пошкодження визначені, як цілеспрямовані і спричинені вибуховими речовинами. Відповідальність за ці дії взяли на себе кримсько-татарські активісти, а правоохоронці, у свою чергу, завели кримінальну справу за фактом порушення  державного майна – опор ЛЕП у Херсонській області.

[Читати детальніше]

, .

4.12
2015

“Кримчанка” Інна

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

“Доля грає нами”, – сказав Шекспір. Нижче – така собі історія звичайної школярки, у долю якої безцеремонно втрутилася політика наших днів. Можливо, хтось, прочитавши цю розповідь, скаже, що у житті трапляється й гірше. На жаль, це справді так. Але як на нашу думку, ні в чому не винні діти нинішнього покоління у будь-якому випадку не те що не повинні страждати, а навіть просто терпіти  якісь знегоди, мимоволі ставши заручниками жорстоких ігор політиків. Саме у цьому сенсі, а також у контексті того, як слід протистояти складним обставинам життя, якщо вже такі випали, ця історія бачиться показовою.

[Читати детальніше]

.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень