2.07
2015

Со вчерашнего дня вступили в силу сразу несколько законов, затрагивающие интересы многих из нас.

[Читати детальніше]

, .

2.07
2015

Хорошая новость

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Городской бюджет за первое полугодие этого года перевыполнен на 8,6 млн. гривен! Поэтому на вчерашней сессии депутаты решали, куда их направить.

[Читати детальніше]

, .

2.07
2015

Тарифне протистояння

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Як відомо, у травні цього року частиною коаліційних сил у Верховній Раді України була створена тимчасова робоча група у складі депутатів та фахівців ЖКГ для перевірки обґрунтованості тарифів на житлово-комунальні послуги, запроваджених урядом. Висновки роботи цієї парламентської групи були такими: існуючі ЖК-тарифи, у тому числі на газ для населення, завищені в середньому принаймні на третину. 

На противагу цій групі Кабінет Міністрів за ініціативою Прем’єр-міністра Арсенія Яце-нюка запросив для перевірки коректності розрахунків на газ відразу аж чотири іноземні незалежні (принаймні, таке визначення дав їм А.Яценюк) аудиторські компанії: Delоitte, Pricewaterhouse Coopers, Ernst & Young та KRMG. Розпочавши роботу на початку червня, наприкінці цього ж місяця іноземні аудитори вже підготували звіт.

[Читати детальніше]

.

2.07
2015

Как проходит мобилизация в Александрии, каков патриотичный дух наших земляков, каковы материальные гарантии и поощрения со стороны государства для призванных военнослужащих, какова роль правоохранительных органов в ходе мобилизации? Эти вопросы обсуждались на днях в Александрийском объединенном военном комиссариате. Помимо сотрудников военкомата в нем приняли участие в.и.о. начальника городского отдела СБУ Алексей Демочко, руководитель Координационного центра волонтеров Ирина Кабанова, представители прессы.

[Читати детальніше]

.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень