11.06
2015

Безвизовые мысли

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Сайт «Факел» сообщил о том, что маленькие кировоградцы могут заочно путешествовать странами Евросоюза. Умилительная заметка рассказывает о том, как библиотека-филиал № 21 и  лагерь отдыха с дневным пребыванием «Звездный» организовали виртуальное знакомство с обычаями, традициями народов Европы.  Здесь дети узнают даже о  том, в какие игры любят играть их ровесники за рубежом. Ну что ж, если наши взрослые державные мужи не могут предоставить ни детям, ни нам – взрослым радость очного путешествия, то сойдет и виртуальное, как когда-то телевизионный «Клуб путешественников».

[Читати детальніше]

.

11.06
2015

Згідно з офіційними повідомленнями, серед цьогорічних номінантів на нагороду “За заслуги перед містом Олександрією” – депутат міської ради, голова постійної комісії з питань ЖКГ, містобудування, архітектури і земельних відносин Анатолій Горошко. Власне, цей факт і став приводом для інтерв’ю з ним.

[Читати детальніше]

, , .

11.06
2015

З ким торгуємо

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Обсяг експорту товарів Кiровоградськоi областi до країн Європейського Союзу за І квартал 2015р. становив 24,9 млн дол., імпорту – 9,3 млн дол., що відповідно на 22,5% та 44,9% менше порівняно з І кварталом 2014р. [Читати детальніше]

, .

11.06
2015

Родина, де живе любов  

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

29 травня 2015 року в Олександрії як мінімум дві родини були зажурливо сумними – це сім’ї Кравченко та Бульдович. Рівно рік тому сталася трагедія – ворожими військами був підбитий вертоліт в\ч № 2269. Тоді загинули 12 чоловік. До роковин цієї дати у соцмережах та новинах зустріла багато схвальних відгуків про генерала Кульчицького, який знаходився на борту цього вертольота. А за штурвалом був гвардії полковник Сергій Іванович Бульдович. Написати спогади про чесного, гідного офіцера, якого я не знала особисто, спочатку здавалося важкою справою. Але потім стало ясно: коли знаєш його сина та дружину, то можна згадати Сергія Івановича через них.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень