17.02
2015

Завтра поедем по-новому

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Сегодня городской исполнительный комитет принял решение повысить тариф на проезд в городском транспорте  с 2,50 до 3,50 гривен. Стоимость поездки в поселки Димитрово и Пантаевка возросла до 6 гривен. На таком решении настояли предприниматели, обслуживающие автобусные маршруты.
[Читати детальніше]

, , , , .

17.02
2015

«КУБОК КАРПАТ – 2015»

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Нещодавно в Польщі, в м. Жешув відбувся традиційний відкритий «КУБОК КАРПАТ – 2015» з карате кіокушинкай у розділі карате серед юнаків та дівчат віком 9-16 років, дорослих та ветеранів. Цього року в змаганні взяли участь 530 спортсменів з 50-ти спортивних клубів восьми країн. Поєдинки відбувались на чотирьох майданчиках. Україну представляли три клуба з Києва, Хмельницька та Олександрії. Вперше у цих престижних змаганнях боровся олександрійський клуб «Спарта-17»: Світлана Лагно виступила серед жінок в абсолютній ваговій категорії, а Сергій Слинько, її тренер – серед ветеранів.

[Читати детальніше]

.

17.02
2015

Останнiм часом в Олександрії не тільки збільшено кількість патрульних нарядів, а й залучено до них значно більше членів громадських формувань. Допомогу у забезпеченні правопорядку працівникам міліції надають представники громадських формувань з охорони громадського порядку «Ягуар-2006», «Славутич» та «Олександрійська міська варта правопорядку».

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень