26.08
2021

Высокие технологии Косовки

Рубрика: Новости. Автор: Админ

Вообще-то в ООО «Колос» мы собирались с дежурной репортерской задачей – написать про собранный урожай зерновых. Но столкнулись тут с таким набором супер-современных технологий, что впечатлены были даже наши видавшие виды журналисты. Например, в Косовке уже никого не удивляют тракторы с автопилотом, в которых механизатор уделяет внимание не рулю, а процессу обработки земли.

[Читати детальніше]

26.08
2021

Учора, 25 серпня, заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Поліщук проінспектував хід реконструкції басейну в ОСДЮСШОР “Надія”.

Разом з начальником департаменту капітального будівництва Олександром Мільто Сергій Поліщук на місці робіт поспілкувався з представниками проєктної організації та виконавцями робіт.
“Наразі в обговоренні питання встановлення сучасної підлоги з підігрівом, оновлення внутрішньої частини стелі та вентиляційної системи”, – повідомив Сергій Поліщук.
Посадовець додав, що за проектом окрім ремонту басейну заплановано оновлення фасаду, ремонт залу загальнофізичної підготовки та холу.
Реконструкція реалізується в рамках проєкту Президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво”.

 

26.08
2021

На Кіровоградщині дорожники розпочали ремонтні роботи на ділянці км 707+714-км 714+545 (частина Кільцевої дороги ) автошляху М-30 Стрий – Ізварине в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Паралельно виконуються підготовчі роботи до капітального ремонту, зокрема, розчищення від порослі, вирубка чагарників, та розкриття обочин для подальшого їх влаштування.
Після фрезерування розпочнеться влаштування вирівнюючого шару асфальтобетону, який зверху накриють верхнім шаром ЩМА.


26.08
2021

Наступного тижня розпочинається новий навчальний рік. Про його особливості ми попросили розповісти начальника управління освіти Олександрійської міськради Олександра Авраменка.

[Читати детальніше]

26.08
2021

28 серпня в м.Кропивницькому відбудеться Всеукраїнський щорічний забіг на честь загиблих героїв АТО/ООС при підтримці Кіровоградської облдержадміністрації.

Реєстрація учасників починається о 8:30. О 10 годині стартує забіг на дистанцію від площі Героїв Майдану до “Алеї Слави” Меморіального комплексу Фортечні Вали.

У заході можуть взяти участь всі бажаючі.

26.08
2021

Шляховики Кіровоградщини продовжують втілювати президентську програму «Велике будівництво» впродовж вихідних та святкових днів.
Дорожники відновлюють капітальним ремонтом відрізок дороги Р-10 /Р-09/-Черкаси-Чигирин-Кременчук поблизу Світловодська, відбудовують два мости по дорозі Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запорiжжя – Маріуполь у селі Куцеволівка, км 292 та км 294.
Займаються капітальним ремонтом маршруту М-30 Стрий – Ізварине, в тому числі двох штучних споруд (на колишній дорозі М-04 Знам’янка – Луганськ – Ізварине) неподалік села Пантаївка та у селі Куколівка.
Крім цього, шляховики розпочали реконструкцію шляхопроводу у селищі Знам’янка Друга. Нині завершують поточний середній ремонт двох мостів на обході Кропивницького біля Обознівки та неподалік села Велика Сиверинка та безперервно виконують ремонт на відрізку Кропивницький – Знам’янка – фрезерування, холодний ресайклінг, влаштування нижнього шару асфальтобетону, поширення дорожнього полотна, влаштування дренажу.
Також шляховики продовжують впорядковувати відремонтовану ділянку від Черкащини до Кропивницького – укріплюють узбіччя, монтують бар’єрне огородження, бордюрний камінь, наносять розмітку. У Службі автодоріг повідомили і про відновлення частини Південного обходу Кропивницького: після підготовки дороги до поширення, розпочали влаштування конструктивного шару органо-мінеральної суміші.

26.08
2021

Рубрика: Новини звідусіль. Автор: Админ

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень