26.11
2020

Військовий автомобіль врізався у дорожників, які стелили асфальт у Новоархангельському районі.

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова ОДА Андрій Назаренко, передає кореспондент CBN.

У дописі сказано: «Кілька годин тому неподалік села Вільшанка Новоархангельського району сталася трагедія – у бригаду дорожників, які в цей час стелити асфальт на трасі, врізалася військова машина. Двоє загиблих, двоє травмованих. Обставини трагедії зараз з’ясовують правоохоронці. Мої співчуття родинам. Це невимовний біль».

26.11
2020

Городской голова Степан Цапюк обратился в правоохранительные органы по вопросу незаконного повышения тарифа на транспортировку газа.

[Читати детальніше]

26.11
2020

Купуй Олександрійське!

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Наші утосівці виготовляють гідний продукт – серветки, які потішать і якістю, і ціною.

[Читати детальніше]

26.11
2020

У Кіровоградській області з початку карантину 8 вагітним діагностували COVID-19. Усі жінки з коронавірусною інфекцією народили здорових малюків.

Про це сьогодні, під час брифінгу, повідомила головна лікарка обласної лікарні Лариса Андреєва.

Вагітних з підтвердженим COVID-19 із усієї Кіровоградщини приймають в обласному перинатальному центрі.

«За останні два тижні вагітних, хворих на коронавірус, стало більше. З початку жовтня у нас народжувало сім жінок із підтвердженим діагнозом. Одна з породіль дуже тяжко переносить інфекцію – має пневмонію, наразі перебуває в реанімації. Її стан поліпшується, сатурацію тримає 93-95%», – розповіла головна лікарка.

За словами Лариси Андреєвої, всі новонароджені мають негативний результат тестів на коронавірус. Мами і малюки знаходяться в окремих палатах.

26.11
2020

Канікули за планом

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Зимові шкільні канікули в олександрійських закладах освіти розпочнуться за графіком, а саме: із 31 грудня по 10 січня включно.

[Читати детальніше]

26.11
2020

После четырех месяцев усердной работы «еврейский» мостик полностью восстановлен. Также очищена прилегающая территория и высажены саженцы елей.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень