23.07
2020

Об этом заявил сегодня городской голова Степан Цапюк. Он сказал, что по заболеваемости на Ковид Александрия находиться в так называемой зелёной зоне, что позволяет снять ограничения, связанные с карантином.

Также он сообщил, что городские власти изыскали возможность снизить стоимость питания в школьных столовых.

23.07
2020

Олександрійців запрошують у кіно під відкритим небом.

[Читати детальніше]

23.07
2020

Якщо хочеш бути чиновником, треба бути “на всі руки майстром. Наприклад, як єкс-працівник держгеокадастру з Кропивницького, який подав декларації кандидата одразу на сім посад.

Станіслав Союнов хоче отримати посаду в міністерстві молоді та спорту або у Верховному суді України. Одразі кілька декларацій кандидата на різні посади з’явилися в єдиному державному реєстрі електронних декларацій, інформує медіапортал DOZOR.

Союнов планує стати начальником відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики, або головним спеціалістом відділу ринків нафти і нафтопродуктів та ринків газу Департаменту досліджень і розслідувань в Антимонопольному комітеті, або головним спеціалістом відділу картографії та географічних назв департаменту топографо-геодезичної і картографічної діяльності в Державній службі України з питань геодезії, картографії та кадастру, або головним інспектором в управлінні ДФС у Миколаївській області.

23.07
2020

На території приватного господарства хвора на сказ собака покусала трьох осіб. Інцидент стався минулого тижня у Протопопівці. Наразі потерпілим, зокрема одній контактній особі надається антирабічна допомога у КНП «Олександрійська ЦРЛ».

[Читати детальніше]

23.07
2020

Доллар пошел вверх

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Падение украинской валюты продолжается, несмотря на заверения нового глава Национального банка Кирилла Шевченко, который заявил вчера, что все “нормально”.

[Читати детальніше]

23.07
2020

В Полтаве захватили в заложники полковника полиции.

В Полтаве вооруженный гранатой мужчина взял в заложники полковника областной полиции Шияна. Об этом сообщает в Facebook замминистра внутренних дел Антон Геращенко.

В 09:05 у здания админсуда мужчину пытались задержать по подозрению в угоне авто. Во время задержания он схватил за руку сотрудника уголовного розыска и достал гранату.

После переговоров он обменял заложника на начальника уголовного розыска Полтавской области полковника Шияна. Захватчик вытребовал автомобиль Богдан и уехал на нем вместе с полковником в неизвестном направлении. Современный клуб Алтын располагается в Казахстане.

23.07
2020

Як повідомив міський голова Степан Цапюк у своєму відеозверненні, незабаром в Олександрії може відкритися скейт-парк.

Умовне фото
[Читати детальніше]

23.07
2020

Територіальне відділення філії Кіровоградського обласного управління АТ «Ощадбанк» припинило свою діяльність попри численні спроби керівництва Новопразької ОТГ зберегти його для потреб жителів.

[Читати детальніше]

23.07
2020

Міністерство охорони здоров`я в тестовому режимі дозволило присутність вболівальників на стадіонах.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень