27.04
2020

На страницах александрийцев в Фейсбук поднялся шум из-за поста известного фотографа и руководителя фотоклуба “Колорит” Татьяны Бабийчук. “Крик боли и отчаяния!, – написала она. – Моих друзей (у них, якобы, обнаружили положительные тесты на Ковид-19, – авт.) оговорило “бабское радио”, на которое повелась вся Приютовка… Они могут вернутся в свою квартиру из Кропивницкого, но жители поселка не хотят пускать их домой… Люди озлоблены и моим друзьям некуда возвращаться… Неужели нельзя сдать повторные анализы на Коронавирус и обнародовать результаты?

Мы связались с непосредственными фигурантами событий и вот их история.

Условное фото
[Читати детальніше]

27.04
2020

12 363 мешканців Кіровоградської області отримають одноразову грошову допомогу в розмірі 1000 грн від органів соціального захисту.

Кошти для виплати в розмірі 12,4 млн. грн уже надійшли в область.
Допомогу отримають такі категорії населення:
7 648 мешканців області, серед яких – особи з інвалідністю з дитинства та діти з інвалідністю. Виключення становлять особи з їх числа, які отримують пенсію у разі втрати годувальника або державну соціальну допомогу дитині померлого годувальника.
4027 мешканців області, серед яких – особи, які не мають права на пенсію, і особи з інвалідністю.
688 мешканців області, серед яких – непрацюючі особи, які досягли загального пенсійного віку, але не набули права на пенсійну виплату.
Одноразова грошова допомога буде нараховуватись за матеріалами справ одержувачів без необхідності їх звернення до органів соціального захисту населення.
Виплата здійснюватиметься через банки або листонош поштових відділень.

Андрій Балонь (телеграм-канал)

27.04
2020

25 квітня o 15:58 дo Служби пoрятунку “101” надійшлo пoвідoмлення прo те, щo на вул. Герoїв Сталінграду на дах легкoвoгo автoмoбіля впалo деревo та пoтрібна дoпoмoга рятувальників.

[Читати детальніше]

27.04
2020

У квітні за рахунок міського бюджету для акушерського відділення придбано сучасний інкубатор для новонароджених.

[Читати детальніше]

27.04
2020

За минулу добу фахівці лабцентру методом ПЛР-реакції обстежили 214 людей. Із них виявили 14 нових випадків захворювання на коронавірус.

Усі інфіковані – мешканці Кропивницького. Серед них – 5-річна дівчинка та 2 медпрацівників:
27-річна медсестра з Центральної міської лікарні.
54-річний лікар з обласної лікарні.
На жаль, учора було зареєстровано ще один новий летальний випадок. У Центральній міській лікарні в Кропивницькому померла 70-річна жінка із підтвердженим коронавірусом.
При цьому на Кіровоградщині зафіксовано 54 випадків одужань від COVID-19.

Андрій Балонь (телеграм-канал)

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень