2.08
2024

Вона грала на фортепіано і мріяла стати лікарем, проте у долі для неї були інші плани. Має два дипломи про вищу освіту – педагога і економіста і продовжує вчитися. Усі 10 років шкільного навчання була круглою відмінницею, але не «заучкою». Її не змінила публічність, слава і політика. Вона завжди врівноважена, доброзичлива і усміхнена, ніколи не скаржиться і йде по життю з гордо піднятою головою. Все це – про підприємицю, засновницю оптики «Мальва» Тетяну Гриценко.

[Читати детальніше]

2.08
2024

Психологічна підтримка є життєво необхідною. Багато українців стикнулися з вимушеним переселенням, втратою близьких, насильством чи іншими травматичними подіями. Як правильно спілкуватися з травмованими людьми, надати їм допомогу, бути корисними і повернути віру в себе, силу жити й почати все спочатку, знають одиниці. Саме тому громадська організація «Важлива» розпочала проєкт «Сила жити: психологічна підтримка, відновлення, стійкість», що реалізується за підтримки американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в межах проєкту «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я», який впроваджує організація “Пакт”.
Проєкт охоплює чотири громади: три в Кіровоградській області (Олександрійська, Знам’янська, Приютівська) та одну в Полтавській (Кременчуцька). Його мета – допомогти людям впоратися з психологічними наслідками війни та повернутися до повноцінного життя.

[Читати детальніше]

2.08
2024

Солісти зразкового вокального ансамблю «Нові імена» Палацу культури «Світлопільський» Данііл Реберт і Анастасія Чернишова стали переможцями престижного Міжнародного вокального конкурсу «Алея Зірок України».

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень