22.03
2016

Приблизно о 10.30 в 5-ти поверховому будинку на площі ім. Б.Хмельницького, що в центрі Кіровограда пролунав потужний вибух поряд з офісом компанії “Імперія-Авто”.

[Читати детальніше]

, .

22.03
2016

Уже много лет ведутся разговоры о том, что город может перейти на собственные источники питьевой воды. Но для этого нужно разведать ее запасы и проверить качество. Сегодня над этим вопросом работают в отделе капитального строительства УЖКХ горсовета.

[Читати детальніше]

22.03
2016

На Кіровоградщині було зафіксовано лише один випадок захворювання свійських свиней на африканську чуму – у приватного фермера в с.Войнівка Олександрійського району. Інших лабораторних підтверджень наявності вірусу у тварин у цьому населеному пункті виявлено не було.

[Читати детальніше]

, , .

22.03
2016

 «Українськi Нoвини» прoаналiзували рiвень зарoбiтних плат  i склали  рейтинг губернатoрiв, якi oтримали найбiльш значнi i найбiльш  скрoмнi суми за  службу державi в сiчнi 2016 рoку.

[Читати детальніше]

, .

22.03
2016

В Олександрії, у провулку біля центрального ринку росте зовсім незвичайне дерево. А незвичайність воно здобуло завдяки недбалості та невихованості місцевих жителів.

Дерево набите всяким непотребом та сміттям, пишуть «Факти Елисаветграду». І усім байдуже. Ні комунальниками, ні місцевій владі, ні активістам, нема діла до бідолашного представника флори, що стало заручником безглуздих вчинків людства. А втім, мабуть, дерево має надію на те, що люди схаменуться і їм стане соромно, адже ось ось випустить нове листя.

, .

22.03
2016

В своем еженедельном выступлении перед украинцами Премьер-министр Арсений Яценюк анонсировал повышение социальных стандартов на 6 %, при этом ни словом не обмолвился о предполагаемом повышении расценок на коммунальные услуги. Но за него это сделали независимые эксперты.

[Читати детальніше]

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень