6.10
2015

Сельскохозяйственная отрасль – единственная в украинской экономике, которая показывает рост и динамичное развитие, несмотря на всеобщий упадок экономики. Это доказала прошедшая в Кировограде 1-3 октября национальная агропромышленная выставка «Агроэкспо-2015».

[Читати детальніше]

.

6.10
2015

Риба є досить популярним продуктом серед мешканців нашого регіону, але продавці мають право продавати її лише після проведення лабораторних аналізів і отримання сертифіката якості як свідоцтва придатності риби до вживання. На руках у реалізаторів риби також повинна бути накладна, в якій зазначено, де придбано рибу. Але, на жаль, часто риботорговці, особливо на стихійних ринках, ці вимоги ігнорують.

Люди торгують свіжою рибою невідомого походження без документів, які підтверджують законність її придбання, та сертифікату якості. Переважно така риби здобута браконьєрським шляхом.

[Читати детальніше]

, .

6.10
2015

Знайшли крадія прикрас

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Працівники міліції встановили особу зловмисника, який пограбував чотирьох жінок. Ним виявився 24–річний раніше судимий олександрієць. Зловмисник зривав золоті прикраси з жінок. Правоохоронці встановили причетність чоловіка до 4 пограбувань. За скоєне йому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Наприкінці  серпня поточного року до Олександрійського міського відділу міліції почали надходити повідомлення від місцевих жителів про пограбування. Невідомий зривав золоті прикраси з жінок та зникав у невідомому напрямку. Жертвами грабіжника стали місцеві жительки віком від 28 до 68 років.

Провівши  всі необхідні розшукові заходи, оперативники встановили особу зловмисника. Ним виявився 24 – річний місцевий житель, який раніше був судимий за аналогічні злочини. Золоті прикраси чоловік продавав, а кошти витрачав на власні потреби.

За цими фактами розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

 Олександрійський міський відділ

, .

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень