20.08
2015

19 августа – День пчеловода

Компания «МЕДО НОС» – шаг в Европу

В этом году исполняется 25 лет опытному пчеловодческому предприятию, которое сегодня переросло в крупную фирму по переработке и поставке меда –  группу компаний «МЕДО НОС». Самое время подвести промежуточный итог и рассказать о планах на будущее.

[Читати детальніше]

, .

20.08
2015

Ознайомившись в “ОТ” від 23.07.2015р. зі статтею “Творимо реформи – позбавляємо пільг” я вирішив висловити свої міркування з даного питання, щоб було зрозуміліше читачам і зокрема пенсіонерам та інвалідам І, ІІ та ІІІ груп правоохоронних органів, як саме Кабінет Міністрів та Верховна Рада України вирішили “запобігти фінансовій катастрофі та створити передумови для економічного зростання в Україні” за рахунок вищезгаданих категорій населення.

[Читати детальніше]

, .

20.08
2015

17 серпня в Олександрії відбувся VIII щорічний легкоатлетичний кросовий забіг на довгі дистанції під девізом “Подолай себе”. Незважаючи на те, що ці змагання не мають статусу офіційних, факти свідчать самі за себе: регулярності даного заходу могли б позаздрити чимало офіційних чемпіонатів та першостей – як видно з назви, він пройшов уже восьмий раз поспіль. Традиційним залишається і місце проведення: та сама частина берега Інгульця, що відома в народі, як “Топольки”.

[Читати детальніше]

, .

20.08
2015

Евроинтеграция, о которой так долго говорил украинский народ и даже вышел ради нее на Майдан, так и не свершилась. Как выяснилось спустя полтора года после событий на Майдане, ситуация в Украине не только не улучшилась, а даже наоборот – из ряда вон плоха. Как сказал Михаил Задорнов: «Страна, которая вышла на Майдан, чтобы жить лучше, в итоге стала жить еще хуже». Парадокс. Остается вспомнить основные пункты, из-за которых люди вышли на протест в центре Киева: «достала» коррупция, клан Януковичей подминал под себя большой, средний и даже малый бизнес, неожиданный отбой вхождения Украины в состав Евросоюза.

[Читати детальніше]

.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень