20.01
2022

Сьогодні, 20 січня, голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна під час брифінгу підсумувала результати реалізації наймасштабнішої інфраструктурної програми України «Велике будівництво».

За її словами, Програма «Велике будівництво», яка стартувала за ініціативи Президента України Володимира Зеленського у 2020 році, минулого року охопила вже всі куточки країни та всі сфери. Це – понад 700 реалізованих об’єктів. [Читати детальніше]

20.01
2022

Центр створений з метою надання послуг дітям з особливими освітніми потребами, які проживають (навчаються) на території громади, та забезпечення їх права на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти.

[Читати детальніше]

20.01
2022

Для сотрудников Александрийского театра прошедшие новогодние праздники выдались напряжёнными – утренники, концерты, выступления шли один за другим. Однако в коллективе не расслабляются и готовят горожанам новые сюрпризы. Об этой работе рассказал директор театра Юрий Беланюк.

[Читати детальніше]

20.01
2022

Голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна продовжила серію співбесід з очільниками громад області.

 19 січня, разом з керівниками всіх профільних департаментів в ОДА шукали шляхи підсилення громад Олександрійського району. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень