17.03
2021


Голова облдержадміністрації Андрій Назаренко доручив закумулювати інформацію про всі об’єкти «Великого будівництва», які реалізуються на Кіровоградщині, і презентувати національний проект у розрізі регіону на наступній апаратній нараді.


«На наступній нараді пропоную в комплексі відпрацювати питання, як реалізується в області програма «Велике будівництво». Я хочу бачити хід виконання по кожному напрямку: освіта, медицина, дорожня галузь… Нам потрібно показати людям весь масштаб програми «Велике будівництво» на Кіровоградщині», – наголосив очільник регіону.
Як повідомлялося раніше, роботи з будівництва шести відділень екстреної меддопомоги повинні вийти на фінішну пряму до кінця місяця.

17.03
2021

На Кировоградщине за год правоохранители выявили 4 случая занятия проституцией.Об этом пульS сообщили в ответ на запрос в ГУНП в Кировоградской области.

Согласно информации, на территории Кировоградской области за период с 2020-го по по март 2021-го года на четырех лиц составлено административные протоколы за совершение правонарушений, предусмотренных статьей 181-1 Кодекса Украины о административных правонарушениях (занятие проституцией).

Согласно указанной статьи, занятие проституцией влечет предупреждение или наложение штрафа от пяти до десяти необлагаемых минимумов доходов граждан. Те же действия, совершенные повторно в течение года после наложения административного взыскания, – влекут наложение штрафа от восьми до пятнадцати необлагаемых минимумов доходов граждан.

17.03
2021


Комплекси зважування вантажного транспорту в русі weight in motion дозволять жорстко контролювати рух перевантажених транспортних засобів. На цьому наголосив начальник управління інфраструктури облдержадміністрації Володимир Дмитренко. [Читати детальніше]

17.03
2021

Середньомісячна заробітна плата одного штатного працівника в області станом на січень 2021 року зросла, порівняно з відповідним періодом 2020 року на 12,7% і склала 9780 гривень. Про це повідомила в.о. директора департаменту економічного розвитку та торгівлі облдержадміністрації Світлана Соломаха сьогодні, 15 березня. [Читати детальніше]

17.03
2021

Протягом 2020 року обласні заклади охорони здоров’я на реконструкції, техніку, препарати й захищені статті отримали майже 200 мільйонів гривень. Найбільше – обласна лікарня. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Кіровоградської ОДА Олег Рибальченко. [Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень