9.12
2020

Що тільки не знаходять працівники обласного комунального виробничого підприємства «Дніпро – Кіровоград» під час прочищення каналізаційних мереж!

[Читати детальніше]

9.12
2020

У зв’язку з виявленим випадком захворювання вчителя Ліцею інформаційних технологій на COVID-19, у навчальному закладі впроваджено режим карантину.

[Читати детальніше]

9.12
2020

В Александрийском городском музейном центре им. Худяковой проходит выставка художественных работ Анны Душиной – александрийской мастерицы Петриковской росписи.

[Читати детальніше]

9.12
2020

Спокійно – це попередження

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Олександрію перевірять на готовність до оповіщення населення на випадок виникнення надзвичайних ситуацій.

[Читати детальніше]

9.12
2020

Мер Світловодська визнав, що не може забезпечити місто теплом.

Новообраний мер Світловодська Андрій Маліцький у зверненні до громади, опублікованому на його сторінці у Фейсбук, визнав, що не може вплинути на ситуацію з теплопостачанням міста.

“Світловодськпобут невзмозі забезпечити стабільне та якісне теплопостачання тим самим ставить під загрозу життя та безпеку громадян міста. Впливу на дане підприємство ми не маємо, – написав Маліцький. – Наразі громада міста бачить іншу картину – проблеми кожного дня додаються: пориви на мережах, нестабільня робота котельні, незариті котловани в різних районах міста, як наслідок – відсутність тепла у будинках та навчальних закладах”.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень