9.10
2019

Згідно з санітарними нормами, оптимальною температурою у групових осередках дошкільних навчальних закладів є +19-23°С, в класах і кабінетах загальноосвітніх навчальних закладів – +17-20°С, палатах лікувально-профілактичних закладів для дорослих – +20°С, післяопераційних палатах та палатах для новонароджених – +25°С.

[Читати детальніше]

9.10
2019

Упрoдoвж вересня 2019 рoку аграрії Кірoвoградщини придбали права oренди на 28 земельних ділянoк сільськoгoспoдарськoгo призначення державнoї власнoсті. Загальна плoща –246 га.

Прo це пoвідoмляє ГУ Держгеoкадастру у Кірoвoградській oбласті, інфoрмує Златoпіль.

Ділянки рoзташoвані на теритoріях Благoвіщенськoгo, Бoбринецькoгo, Вільшанськoгo, Гайвoрoнськoгo, Гoлoванівськoгo, Дoбрoвеличківськoгo, Нoвoархангельськoгo, Oнуфріївськoгo, Oлександрівськoгo, Устинівськoгo райoнів, щo викoристoвуватиметься для ведення тoварнoгo сільськoгoспoдарськoгo вирoбництва.

Найдoрoжче під час тoргів прoданo права oренди на земельну ділянку в адміністративних межах Гайвoрoнськoї міськoї ради Гайвoрoнськoгo райoну плoщею 7,4 га пасoвищ, де стартoва ціна піднялася дo 191% від нoрмативнoї грoшoвoї oцінки, та станoвить 143,113 тисячі гривень.

Завдяки земельним тoргам, прoведеним у вересні 2019 рoку, дo бюджетів місцевих грoмад щoрічнo надхoдитиме 1,357 млн гривень. Дані кoшти  грoмади зуміють викoристoвувати на рoзвитoк власних теритoрій.

9.10
2019

Наприкінці вересня муніципальна безпека міської ради виявила сміттєзвалище у лісосмузі на в’їзді у місто з боку Знам’янки.

[Читати детальніше]

9.10
2019

У зв’язку з проведенням у м. Олександрії 12.10.2019 року Покровського ярмарку та відкриття IV етапу Чемпіонату України з автомобільних гонок, буде перекрито проїзд для всіх видів автотранспорту через площу Соборну протягом всього дня.

[Читати детальніше]

9.10
2019

7 жовтня о 21 годині вечора в “Дім Милосердя” зателефонували небайдужі та попросили прихистити чоловіка.

Про це йдеться на сайті волонтерів, передає “Акула”.

“Зателефонували чоловік та дружина. Сказали, що на лавці лежить чоловік, йому потрібна допомога, так як на вулиці вже приморозки. Як потім з’ясувалося, чоловік  в минулому був учасником відомої групи “Любе” Юрій Рип’ях, 1961 року народження. Чоловік приїхав до своїх родичів, але у нього вкрали гроші, телефон та документи. За його словами, він вживає алкоголь, тому в потязі його обікрали. Ми прийняли чоловіка та відправили його в посольство Києва”, – пишуть волонтери.

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень