4.05
2019

Сьогоднішня нічия це – відповідь скептикам і невіруючим, що сьогодні «Олександрія» є грозою авторитетів, зокрема, для «Динамо».

Здобуте залікове очко на виїзді з кожним туром наближає «Олександрію» до здійснення заповітної мрії.

Иван Мельник


І.Мельник

4.05
2019

Модель, танцівник, футболісти, співаки, «Гречка» розповідає про відомих особистостей, родом з Кіровоградщини, які стали відомими поза межами нашого регіону.

kuilioloi 970x504h

Аліна Байкова

Відома в Україні та за кордоном супермодель Аліна Байкова, яка підкорила подіуми Мілана, Парижа, Нью-Йорка, співпрацювала з Dior, та дружить з голівудським актором Леонардо Ді Капріо, хоч і живе за кордоном, але часто приїздить до рідного міста Кропивницького.
Зараз дівчина ще куратор благодійних проектів зірок і власниця флористичної студії Alina’s Flower.

c611ef040cd7 1

Alyona Alyona

Колишня завідувачка дитячим садком на Київщині Альона Савраненко, яка виконує реп під псевдонімом Alyona Alyona народилася в смт Капітанівка Новомиргородського району. Дівчину називають “новою українською реп-зіркою” та “сенсацією українського репу”.

У квітні вийшов дебютний альбом Альони під назвою «Пушка», а також музичне відео на титульний трек. Крім того, alyona alyona потрапила на сторінки американського глянцю Vogue.

ha3

Андрій Хайат

Сьогодні один із найвідоміших сучасників родом з Кіровоградщини, український співак та автор пісень Андрій Хайат.

KHAYAT став відомим в Україні завдяки участі у дев’ятому сезоні шоу «Голос країни» та Національному відборі на «Євробачення-2019». Народився співак в місті Знам’янка, де закінчив музичну школу по класу акордеон.

24407985

Олександр Лещенко

Танцівник та художній керівник балету «Форсайт» Олександр Лещенко народився в Олександрії.
Відомий українцям як хореограф команди «Кіровоград» в першому сезоні танцювального шоу «Майданс». Олександр переміг із цією командою та став головним хореографом другого сезону шоу «Майданс».

tolik kaz11

Андрій П’ятов

Заслужений майстер спорту України з футболу, володар Кубка УЄФА, воротар донецького «Шахтаря» і національної збірної України Андрій П’ятов народився у Кропивницькому.

Футболом почав серйозно займатися вже з восьми років, до 2005-го року П’ятов грав в ФК “Ворскла”, а з 2006-го року незмінно грає за ФК “Шахтар”.

konoplyanka40

Євген Коноплянка

Відомий український футболіст Євген Коноплянка почав кар’єру в 2002 році у молодіжному клубі «Олімпік» у Кропивницькому.

З дитинства демонстрував високу швидкість й силу удару, через що був запрошений до таких клубів як «Шахтар» та «Динамо» але згодом опинився у «Дніпрі». Наразі Євген півзахисник збірної України та німецького клубу «Шальке 04» .

bircha

Ігор Бірча

Український актор і автор популярних розважально-гумористичних телепередач, відомий своєю роллю у серіалі «Віталька» Ігор Бірча народився в місті Долинська.

Навчався на історичному факультеті педагогічного університету у Кропивницькому. Зараз Бірча виступає в українських телепередачах, а також знімається в серіалах.

akumenko

Олександр Акименко

Уродженець Кропивницького Олександр Акименко завершив 2016 року програму «JSK Fellowship» у Стенфордському університеті, а зараз викладає курс з «Дизайн-мисленя в бізнесі» у Львівській бізнес-школі УКУ (LvBS).

Також хлопець є співзасновником та керівником компаній «Yes&Design» та «Платформедіа», консультант з впровадження інновацій, раніше очолював відділ журналістських розслідувань української версії журналу Forbes.

4.05
2019

В Украине реформирование судов началось в 2016 году. Его громко воспевали в Администрации Президента и грозились показать всем “кузькину мать”, а сам Петр Порошенко говорил: “Судебная реформа – одно из главных решений моего президентства”. Прошло три года, но, как свидетельствуют данные Киевского международного института социологии, качество правосудия упало даже ниже времён Януковича. Как говорят критики реформы, она идет ни шатко ни валко и такими темпами будет продолжаться еще с десяток лет.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень