13.11
2018
Постоянный представитель Международного валютного фонда в Украине Йоста Люнгман заявил, что рост ВВП в Украине мог бы составлять 5% вместо 3%, если бы уровень коррупции в стране был ниже.

[Читати детальніше]

13.11
2018

А що скаже поліція?

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Всім привіт! Підкажіть будь ласка, як в нас – в Олександрії справи з рекламою телеграм-каналів, що реалізують наркоту? Може хтось із вас бачив подібну рекламу на вулицях нашого міста?


У Києві такої реклами багато, цікаво яка ситуація в Олександрії. Адреси і фото вітаються. Всім дякую!

P.S. Є така, але ж не всі хочуть бачити та й знати, що воно таке …

David Burn (Фейсбук)

13.11
2018

І сталося чудо)))

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Чудове освітлення вулиці. Вчора вул. О. Скічка зустріла нас чудовим освітленням. Настрій від цієї подіі чудовий.

Дуже велика вдячність всім працівнікам КП “Світло Центр “, директору, електрикам. Всім, хто причетний до цієї подіі – низький уклін.

Dana Dana (Фейсбук)

13.11
2018

Будьте обережні

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

14 листoпaдa у нашому регіоні oчікується пoгіpшення пoгoдних умoв. Місцями нa дopoгaх oчікується oжеледиця.

Синoптик Наталка Діденкo написала у Facebook, щo завтра в центральній Україні випаде дo 6 сантиметрів снігу.

13.11
2018

VashArt запрошує

Рубрика: Новости. Автор: Gavrilenko

Запрошуємо олександрійців і гостей міста 15 листопада о 15 год за адресою: вул. Чижевського, 8, м. Олександрія на відкриття виставки дітей-переможців конкурсу малюнків “Визнана українська автентичність”. 

[Читати детальніше]

13.11
2018

Вiйськовi комiсарiати на Кiровоградщинi планують реформувати у територiальнi центри комплектування та соцiальної пiдтримки. Про це розповiв вiйськовий комiсар обласного вiйськкомату Ярослав Кучер, повiдомляє кореспондент CBN.

[Читати детальніше]

13.11
2018
Під час щотижневої апаратної наради голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко прокоментував питання підвищення ціни на газ, яке набуло суспільного резонансу. Зокрема керівник ОДА наголосив: “Президент України Петро Порошенко чітко зазначив, що у державному бюджеті на 2019 рік будуть передбачені кошти на компенсацію комунальних витрат кожній родині, яка має низький рівень доходів і потребує допомоги держави. Коштів на субсидії буде достатньо”.
Сергій Кузьменко підкреслив, що Урядом України було ухвалено оптимальне рішення: “Ми не пішли шляхом розвалу економіки, розбалансування макроекономічних показників, суперінфляції, дефолту. Ми виконали умови МВФ, але потужно провели попередні переговори, у результаті яких було змінено вимоги і підвищено ціну газу не на 60%, а лише на 23,5%. До того ж, у держбюджеті передбачили кошти на компенсації для людей”.
Голова облдержадміністрації закликав не зважати на політичні заяви про “колапс” у державі, пов’язаний із підвищенням ціни на газ, і запевнив: “Ми спокійно пройдемо опалювальний сезон 2018-2019 років”.
сайт ОДА

13.11
2018

По вул. 6-го Грудня стихійної торгівлі не буде. Для її упорядкування біля магазину «АТБ» відведено спеціальний майданчик, який було огороджено парканом та облаштовано тротуарною плиткою.

13 листопада працівники КП «Олександрійський Центральний ринок» почали встановлювати там прилавки з навісами.


До кінця місяця на новому ринку буде облаштовано 100 місць. Олександрійці з особисто вирощеною городиною та м’ясо-молочною продукцією користуватимуться торговими місцями безкоштовно, підприємці – сплачуватимуть ринковий збір.

Сучасна Олександрія

13.11
2018

У Кременчуці пройшли потрійні всеукраїнські змагання з велоспорту. В одному з цих змагань, які тривали три дні, олександрієць Олександр Скриннік посів третє місце, повідомляє «Голос Громади».

[Читати детальніше]

13.11
2018

На території колишнього училища № 33, зловмисники намагалися поживитись металом. Крадіїв затримали на місці пригоди,


[Читати детальніше]

, .

13.11
2018
Украина в январе-октябре 2018 года импортировала 189 тыс. тонн пальмового масла. Об этом сообщила Государственная фискальная служба Украины, передает УНН.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень