22.05
2017

    Як повідомляють засоби інформації, з 1 травня Кабміном внесені зміни до порядку призначення субсидій. Начебто серед них – така непопулярна новація, як позбавлення субсидій громадян, які мають борги за ЖК-послуги. Хотілося б детальніше дізнатися про всі зміни.

   С.Кошеленко, пенсіонер

   З 1 травня 2017 року, на підставі змін, внесених 26 квітня 2017 року Урядом змін у Постанову № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива», в Україні діятиме оновлена програма житлових субсидій, про це повідомляють офіційні джерела. На основі змін у травні органи соціального захисту населення проведуть перепризначення субсидій на наступний рік та розрахують її розміри на літній період, а з жовтня – на новий опалювальний сезон.

[Читати детальніше]

22.05
2017

Виртуальные страсти

Рубрика: Новости. Автор: Lena

     В эпоху интернета у многих появилась возможность самореализоваться. Имеется в виду не только заработок, но и громкое заявление о себе, на которого раньше никто не обращал внимания и к мнению которого прислушивались разве что домашние, и то не всегда.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень