4.07
2016

Попрошайка

Рубрика: Новости. Автор: Админ

С этим мальчиком я впервые столкнулась несколько лет назад на ступеньках магазина «Попугайчик». Ему было лет восемь-девять. «А у вас нет пары гривен, мне на сок не хватает?», – спросил он, глядя на меня лисьими глазами с хитринкой. Конечно, я дала деньги, жалко же ребенка. Сама помню, как в детстве хотелось чего-то, что покупали себе друзья, но денег не хватало.

[Читати детальніше]

4.07
2016

На прошедшем заседании исполнительного комитета Александрийского горсовета поднимался вопрос о том, что пора навести порядок на Покровском рынке и покончить со стихийной торговлей в Покровском (бывшем Кировском) микрорайоне.

[Читати детальніше]

4.07
2016

Влітку у великих містах розпочався справжній бум вуличних музикантів. Причин у цього явища може бути багато: поява нових пішохідних зон, зон для відпочинку, облави на виконавців, ну або ж просто гарна музична освіта. Так чи інакше, за одну прогулянку містом можна встигнути послухати індіанський ансамбль, джазовий оркестр, самотній контрабас, романтичний саксофон і навіть квартет скрипалів. Різноманітність репертуару і майстерність вуличних виконавців за не один десяток років настільки змінилися, що вже час говорити про революцію, яка відбувається прямо зараз. У Львові я вирішила поговорити з вуличними музикантами про їх музику, доходи і причини, чому вони цим займаються.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень