28.07
2020

Жінка pазом з чоловіком пpацювали на земельній ділянці, коли на неї напав безпpитульний кіт. Тваpина вкусила жінку за ногу. Чоловік, захищаючи жінку, вдаpив кота сапою в pезультаті чого тваpина загинула.

[Читати детальніше]

28.07
2020

Сегодня, 28 июля, в районном Доме культуры представители
Консультативной миссии Европейского Союза провели для наших правоохранителей семинар по вопросам безопасности и взаимодействия полиции с обществом.

[Читати детальніше]

28.07
2020

Батькові, який «проспав» свого маленького сина, загрожує адміністративна відповідальність.

[Читати детальніше]

28.07
2020

Минулого тижня робочою групою з перевірки дотримання протиепідемічних заходів в об’єктах сфери обслуговування та у громадському транспорті було проведено обстеження міських автобусів.

[Читати детальніше]

28.07
2020

У першому півріччі 2020-го року на заробітні плати радникам колишнього очільника Кіровоградської області Андрія Балоня з бюджету витратили 231 923 гривень.

Про це йдеться в опублікованому “Слово і Діло” дослідженні щодо кількості радників глав ОДА усіх областей.

Так, у Андрія Балоня, якого нині підозрюють у корупції, було троє офіційних і дев’ятеро позаштатних радників.

Як зазначалося, на їх послуги трьох осіб витратили понад 230 тисяч гривень. Порівняно із харківськими колегами, радники глави Кіровоградської ОДА отримували більші зарплати, адже на утримання одинадцяти офіційних радників у Харківській ОДА спрямували 316 333 гривень.

Зазначається, що завданнями штатних радників, зокрема, є робота з документами, контроль скарг і заяв на ім’я глави ОДА, супровід голови ОДА в робочих поїздках. Ті, хто працює на громадських засадах, повинні аналізувати політичні та соціально-економічні процеси в області, аналізувати нормативно-правові акти адміністрації (і пропонувати, як їх вдосконалити), вносити пропозиції про вдосконалення роботи структурних підрозділів обладміністрації.

Прожектор

28.07
2020

Керівництво клубу нарешті визначилось із головним наставником команди на наступний сезон. Володимир Шаран залишається у тренерському кріслі олександрійців.

[Читати детальніше]

28.07
2020

Дитина 25-річної породіллі, яка померла під час пологів, досі перебуває на стаціонарному лікуванні в Олександрійській міській лікарні. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відповіді на інформаційний запит.

[Читати детальніше]

Олександрійський тиждень

Олександрійський тиждень